Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Γέμισε απ’ άκρη σ’ άκρη η αίθουσα στην Ετήσια Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών




Με ιδιαίτερη επιτυχία το Δημοτικό Ωδείο Αχαρνών και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. διοργάνωσαν και παρουσίασαν την Ετήσια συναυλία κλασικών και λαϊκών-παραδοσιακών οργάνων που έγινε το Σάββατο 05 – 05 – 2018 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών. 
Το καλωσόρισμα έκανε η κ. Ιωάννα Ζάρρα και ακολούθησαν, αρχικά ο χαιρετισμός της προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Μαρίας Χρ. Ναυροζίδου η οποία αφού πρωτίστως ευχαρίστησε όλους ανεξαιρέτως τους συνεργάτες της, υπογράμμισε αφενός τις δράσεις της ΔΗ.Κ.Ε.Α. και αφετέρου το παιδαγωγικό έργο του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών, δίνοντας τον λόγο στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Κασσαβό.
 Με την σειρά του ο Δήμαρχος, αναφέρθηκε στον ιστορικό ρόλο του Ωδείου και στους εκπαιδευτικούς οι οποίοι το στελεχώνουν επί σειρά ετών αποδίδοντας τα εύσημα. 
Ακολούθησε ο χαιρετισμός του δ/ντη σπουδών του Δημοτικού Ωδείου κ. Μάνου Σκαρβέλη ο οποίος τόνισε την σπουδαιότητα της μουσικής παιδείας και τον θεσμικό ρόλο τον οποίον έχει επιτελέσει το Δημοτικό Ωδείο στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου επί 35 έτη, πάντα με την αρωγή της Τοπικής Αρχής. 
Η συναυλία ξεκίνησε παρουσιάζοντας ενδεικτική δουλειά της τάξης ORFF προσχολικής ηλικίας, των κλασικών τμημάτων, του τμήματος λαϊκών οργάνων και έκλεισε με την τάξη φωνητικής. 
Εν κατακλείδι, οι προσπάθειες όλων των σπουδαστών αλλά και των καθηγητών τους καταχειροκροτήθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον του ακροατηρίου υπήρξε αμείωτο και συνεχώς κλιμακούμενο έως το τέλος της συναυλίας.

Την εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου Αχαρνών τίμησαν με την παρουσία τους,
Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός,
Η Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Μαρία Χρ. Ναυροζίδου,
Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης κ. Λουΐζα Κοσμίδου,
Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Φ.Α. κ. Γιώργος Δασκαλάκης,
Ο Γ.Γ. Δήμου Αχαρνών κ. Θανάσης Κατσιγιάννης.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θεόφιλος Αφουξενίδης,
O κ. Κλίμης Κόλιος.

Θερμά συγχαρητήρια από όλους για την σκηνική παρουσία των σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου και ασφαλώς, συγχαρητήρια στους καθηγητές για την άξια προσπάθεια που καταβάλουν επί τριάντα πέντε χρόνια, παρέχοντας πολιτιστική παιδεία σε όλους τους νέους και τις νέες της τοπικής κοινωνίας.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα



Δείτε και μερικά όμορφα και χαρακτηριστικά video της Ιωάννας Ζάρρα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου