Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Η “Νέα Δύναμη” θα πάει μπροστά τον τόπο μας...


Συνδημότες και συνδημότισσες, 

με τον Παναγιώτη Γρηγοριάδη αυριανό δήμαρχο, είμαστε πεπεισμένοι ότι η σωρεία των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δήμος μας, θα πάρουν τον δρόμο προς την οριστική τους λύση. 

Με εργατικότητα, συνέπεια στο λόγο του, εντιμότητα, αποφασιστικότητα αλλά κυρίως αγάπη για την πόλη μας και δείγματα γραφής που αποδεικνύουν έμπρακτα την αξία του μέσα από τους αγώνες που εδώ και δεκαετίες έχει δώσει, οι Αχαρνές γυρίζουν σελίδα! 

Τόσο ο επικεφαλής όσο και τα καταξιωμένα στελέχη που απαρτίζουν την δημοτική παράταξη "Νέα Δύναμη", όπως και η μακρόχρονη φιλία και αλληλοεκτίμηση που μας συνδέουν μεταξύ μας, αποτέλεσαν κίνητρο για όλους μας, να ασχοληθούμε με τα κοινά. 

Τα τελευταία τρία χρόνια σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και συνεργαζόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας από το ίδιο βράδυ που θα εκλεγούμε δημοτική αρχή. 

Το όραμα όλων μας δεν είναι άλλο από μία πόλη φιλική προς τον δημότη, που να κινείται σε ρυθμούς ανάπτυξης, να εγγυάται την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των πολιτών και να εξασφαλίζει το παρόν και το μέλλον τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας! 

Ταυτόχρονα, σκοπός μας είναι να αναδείξουμε την ιστορική αξία του δήμου μας με κάθε τρόπο, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να δώσουμε κίνητρα στους νέους ανθρώπους της πόλης μας, να δραστηριοποιούνται και να εργάζονται σε αυτή με απώτερο στόχο την πλήρη αναβάθμισή της σε όλα τα επίπεδα. 

Σωτήρης Αλεπούς- Συντονιστής 
& Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
Δημοτικής Παράταξης "Νέα Δύναμη"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου