Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Σε κλίμα ενθουσιασμού οι βραβεύσεις των Αθλητών του ΕΟΣ Αχαρνών














Σε κλίμα ενθουσιασμού και με τη συμμετοχή πλήθους Αθλητών από όλα τα Τμήματα αλλά και των γονιών τους πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αθλητών όλων των Τμημάτων του Ορειβατικού Συλλόγου Αχαρνών το βράδυ της Τετάρτης 9 Μαΐου. 
Στη μεγάλη και κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Αθλητικού Κέντρου του ΕΟΣ Αχαρνών “Νώντας Νίκας”, βραβεύθηκαν οι Αθλητές των Τμημάτων: 
  • Ορειβασίας και Αναρρίχησης 
  • των Χειμερινών Αθλημάτων 
  • Ποδηλασίας 
  • Τζούντο και 
  • Σκάκι... 
Το “παρών” στις βραβεύσεις έδωσαν ο συντοπίτης μας βουλευτής Γιάννης Δέδες, η Περιφερειακή Σύμβουλος και μέλος του ΕΟΣ Αχαρνών Γιάννα Τσούπρα, ο πρώην κι επί σειρά ετών Πρόεδρος και δραστήριο μέλος του ΕΟΣ Αχαρνών Βασίλης Νίκας, όλοι οι Προπονητές και οι Αρχηγοί Τμημάτων  των παιδιών που απηύθυναν εγκάρδιους χαιρετισμούς κατά τη διάρκεια της βράβευσης, οι γονείς των Αθλητών και πλήθος κόσμου.

Την Αθλητική βραδιά άνοιξε ο αντιπρόεδρος του ΕΟΣ Αχαρνών κ. Γαβριήλ Λουκάς, ο οποίος καλωσορίζοντας με θέρμη τον κόσμο, μετέφερε το μήνυμα της Προέδρου κας Εύας Μπάλλιου η οποία φέτος απουσίαζε για σημαντικό λόγο, καθώς εκπροσωπεί τον Σύλλογο, στο Συνέδριο των Βαλκανικών Ομοσπονδιών Ορειβασίας και Αναρρίχησης. 

Ιδού τι ακριβώς είπε: 

Κυρίες και Κύριοι εκπρόσωποι της πολιτείας, 
Αγαπητοί γονείς των αθλητών μας και 
Αγαπητοί αθλητές. 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, με χαρά σάς καλωσορίζω στη σημερινή τελετή βράβευσης των διακριθέντων αθλητών μας, κατά την περίοδο 2017 – 2018. 
Επειδή η Πρόεδρός μας κυρία Εύα Μπάλλιου απουσιάζει, σας μεταφέρω τον χαιρετισμό της: 
¨Λυπάμαι που φέτος δε μπορώ να είμαι κοντά σας και να σας καμαρώσω όλες και όλους μαζί, αλλά το Συνέδριο των Βαλκανικών Ομοσπονδιών Ορειβασίας και Αναρρίχησης με αναγκάζει να βρίσκομαι εκτός Ελλάδος. 

Όμως, η σκέψη μου είναι μαζί σας και σάς εύχομαι ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ και κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας¨. 
Και τώρα, αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι επιτρέψτε μου να αναφερθώ με λίγα λόγια στη σπουδαιότητα της σημερινής μας εορτής, την οποία τιμάτε με την παρουσία σας. 

Όπως γνωρίζετε, ο Σύλλογος κάθε χρόνο βραβεύει τους αθλητές και τις αθλήτριές του, που διακρίθηκαν κατά την προηγούμενη αθλητική περίοδο, καθώς επίσης και τους εκκολαπτόμενους αθλητές ηλικίας 6 ετών και πάνω, αφού πιστεύει ότι το φυτώριο αυτό θα αποτελέσει την δεξαμενή, από όπου θα αντληθούν οι αυριανοί αθλητές και πρωταθλητές του. 

Κάθε χρόνο είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς στο Διοικητικό Συμβούλιο να βραβεύουμε αυτούς που μάς κάνουν περήφανους και αποτελεί την ελάχιστη αναγνώριση από μέρους μας των προσπαθειών τους, αφού με τις επιτυχίες τους αποδεικνύουν ότι ο Σύλλογος είναι ζωντανός και έχει συνέχεια. 

Πιστεύουμε ότι η παρουσία όλων σας στην αποψινή βραδιά είναι επιβράβευση, όχι μόνο των αθλητών μας, αλλά και όλων όσων αγαπούν τον Σύλλογο και δουλεύουν εθελοντικά για τους σκοπούς του. Και είναι αρκετοί αυτοί, αλλά χρειαζόμαστε κι άλλους, σας θέλουμε όλους κοντά μας, για να ανεβούμε ακόμα πιο ψηλά. 

Στη σημερινή μας γιορτή θα βραβεύσουμε τους αθλητές μας, όχι μόνο για τις επιδώσεις στο άθληματά τους, αλλά κυρίως για την προσήλωσή τους σε αυτό και το αθλητικό πνεύμα που δείχνουν. 

Θα βραβεύσουμε αυτούς που μας κάνουν περήφανους με τις διακρίσεις τους, όπως η ένταξή πολλών από αυτούς στην Εθνική ομάδα, οι Πανελλήνιες πρωτιές στο ορειβατικό σκι, στην αναρρίχηση, στην ποδηλασία, στη χιονοδρομία στο σκάκι και στο Τζούντο. 

Θα έπρεπε ίσως να βραβεύουμε και όλους εσάς τους γονείς, γιατί ξέρουμε ότι πίσω από τις επιτυχίες των αθλητών μας βρίσκεστε εσείς που έχετε στρέψει τα παιδιά σας στον αθλητισμό, τα στηρίζετε με όλες σας τις δυνάμεις και τα έχετε εμπιστευθεί στο Σύλλογό. 

Γι΄ αυτό άπειρες και ειλικρινείς είναι οι ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους παρόντες και απόντες άξιους γονείς των αθλητών μας. 

Ένα μεγάλο μπράβο επίσης σε όλους τους προπονητές, που έχουν ανεβάσει τον Σύλλογο ΨΗΛΑ. 
Κλείνω το καλωσόρισμά μου, με τις θερμές ευχαριστίες του Διοικητικού Συμβουλίου για την παρουσία σας και εύχομαι σε όλες και όλους ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ.” 

Αξίζει να σημειωθεί πως και φέτος οι Αθλητές του ΕΟΣ Αχαρνών είχαν σημαντικές και πανελλήνιες διακρίσεις. 

Για του λόγου το αληθές ιδού οι διακριθέντες αθλητές που βραβεύτηκαν 

ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στη ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΗ για την ανάβασή της στην κορυφή Denali (6.190m.) της Αλάσκας τον Ιούλιο του 2017. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στον ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΠΥΡΑΚΗ για την ανάβασή του στην κορυφή Kala Patthar (5.545μ.) των Ιμαλαίων τον Απρίλιο του 2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στη ΓΙΟΥΣΤΙΝΑ ΣΚΟΒΙΕΡΖΑΚ για την ανάβασή της στην κορυφή Kala Patthar (5.545μ.) των Ιμαλαίων τον Απρίλιο του 2018. 

ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ 

Για την κατάταξη του ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ στην 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Αγωνιστικής Αναρρίχησης κατά την αθλητική περίοδο 2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στον ΓΙΩΡΓΟ ΟΡΦΑΝΟ για την επιλογή του στην Εθνική ομάδα, της Αγωνιστικής Αναρρίχησης στην κατηγορία νέοι κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018 . 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στην ΜΕΛΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ για την επιλογή της στην Εθνική ομάδα, της Αγωνιστικής Αναρρίχησης στην κατηγορία νέες κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στην ΜΥΡΤΩ ΑΡΓΥΡΙΟΥ για την επιλογή της στην Εθνική ομάδα, της Αγωνιστικής Αναρρίχησης στην κατηγορία νέες κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στον ΕΡΜΗ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟ για την 2η θέση στο 26ο Κύπελλο Αγωνιστικής Αναρρίχησης «Αθ. Λευικαδίτης» και 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλη­μα της Αγω­νιστικής Αναρρίχησης στην κατηγορία εφήβων κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

ΚΙΑΡΑ ΚΟΝΤΟΥ 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΛΑΓΩΤΗΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΡΤΗΣ 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΑΤΙΚΑΚΗΣ 
ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΣΗΣ 
ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΒΔΑΣ 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΒΔΑΣ 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΘΗΣ 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ 
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ 
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 
ΑΝΝΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ 
ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ 
ΜΑΝΟΥΡΗ ΓΑΒΡΙΕΛΑ 
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ 
ΣΟΦΙΑ-ΑΜΦΙΩΝΗ ΜΕΡΛΙΝ 
ΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΑΤΣΑΛΗΣ 
ΚΑΡΟΛΟΣ ΜΕΡΛΙΝ 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΦΑΚΗΣ 
ΜΑΡΙΝΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑ
ΟΡΕΣΤΗΣ ΝΤΑΛΙΠΗΣ 


ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΚΙ 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στη GINA GALLETI για την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορειβατικού Σκι στην κατηγορία Γυναικών, κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στην ΟΛΓΑ ΚΟΤΣΙΝΑ για την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορειβατικού Σκι στην κατηγορία Γυναικών, κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στον ΜΑΤΡΑ ΣΛΑΒΕΚ για την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορειβατικού Σκι στην κατηγορία Ανδρών, κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟ για την 3η θέση στο Κύπελλο Ελλάδος στο Ορειβατικό Σκι στην κατηγορία Ανδρών, κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018 . 

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΝΔΡΙΩΤΗ για την 1η θέση στους Πανελλήνιους αγώνες Ποδηλασίας αγώνισμα Downhill κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

ΣΚΑΚΙ 

Στο τμήμα Σκάκι του ΕΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ, για την κατάταξη του στην 2η θέση στο Πρωτάθλημα της Γ! Εθνικής Κατηγορίας και την άνοδό του στη Β! κατά την αθλητική περίοδο 2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στον ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΣΤΕΛΙΔΗ για τη 1η θέση στα Σχολικά Αττικής 2018 στην Ε! τάξη δημοτικού και την πρόκρισή του στα Πανελλήνια στο Σκάκι. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στη ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΣΤΕΛΙΔΟΥ για τη 1η θέση στα Νεανικά Αττικής 2018 U10 και την πρόκρισή της στα Πανελλήνια στο Σκάκι. 

Διακρίσεις στο 30ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΕΛΙΔΗΣ της Ε! Δημοτικού 5η θέση 
ΑΡΗΣ ΠΟΘΟΣ της Δ! Δημοτικού 6η θέση 
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΩΣΤΕΛΙΔΟΥ της Β! Γυμνασίου 5η θέση 
ΔΑΦΝΗ ΛΩΛΑ της Α! Γυμνασίου 6η θέση 

ΤΖΟΥΝΤΟ 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στην ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΕΛΤΣΙΔΟΥ για την επιλογή της στην Εθνική Ομάδα Τζούντο και για την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Γυναικών κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στον ΓΙΩΡΓΟ ΡΙΖΚΟΒ για την επιλογή της στην Εθνική Ομάδα Τζούντο και για την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Εφήβων κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στη ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΤΑΜΟΥΛΗ για την επιλογή της στην Εθνική Ομάδα Τζούντο και για την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Νεανίδων κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018.

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στον ΒΑΣΙΛΙΟ ΜΠΡΙΟΛΑ για την επιλογή της στην Εθνική Ομάδα Τζούντο και για την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Εφήβων κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018.

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στον ΣΤΕΛΙΟ ΚΩΣΤΕΛΙΔΗ για την επιλογή της στην Εθνική Ομάδα Τζούντο και για την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στη ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΓΚΟΓΚΟΥΑ για την επιλογή της στην Εθνική Ομάδα Τζούντο και για την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Κορασίδων κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στη ΓΑΛΗΝΗ ΣΥΡΙΝΙΔΟΥ για την επιλογή της στην Εθνική Ομάδα Τζούντο και για την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Κορασίδων κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στη ΣΟΦΙΑ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ για την επιλογή της στην Εθνική Ομάδα Τζούντο και για την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Κορασίδων κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στον ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΠΟΒ για την επιλογή της στην Εθνική Ομάδα Τζούντο και για την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Νέων Ανδρών κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στη ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΝΤΑΤΣΙΔΟΥ για την επιλογή της στην Εθνική Ομάδα Τζούντο και για την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Νεανίδων κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στον ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗ για την επιλογή της στην Εθνική Ομάδα Τζούντο και για την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Νέων Ανδρών κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στον ΒΑΣΙΛΗ ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΟ για την επιλογή της στην Εθνική Ομάδα Τζούντο και για την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΟΣΜΙΔΗ για την επιλογή της στην Εθνική Ομάδα Τζούντο και για την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στον ΘΕΟΔΩΡΟ ΓΚΟΓΚΟΥΑ για την επιλογή της στην Εθνική Ομάδα Τζούντο και για την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Εφήβων κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στη ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΓΚΟΓΚΟΥΑ για την επιλογή της στην Εθνική Ομάδα Τζούντο και για την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Νεανίδων κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στον ΙΩΑΝΝΗ ΚΩΣΤΕΛΙΔΗ για την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018. 

Ο ΕΟΣ Αχαρνών στον ΙΩΑΝΝΗ ΚΡΕΜΟ για την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων κατά την αθλητική περίοδο 2017–2018.

Ακολουθεί πλούσιο υλικό με αναμνηστικές φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις βραβεύσεις 




































































































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου