Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Όταν οι αναμνήσεις είναι γλυκές, φύλαξέ τες!

… Έκθεση Φωτογραφίας ‘’BLINK’’ από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών






ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ (Κόκκινος Μύλος)
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ‘’BLINK’’

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ κατοίκων ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ …Παρευρεθήκαμε πρόσφατα στα εγκαίνια και το ομολογούμε! Μας άρεσε! Να τα λέμε κι αυτά…

ΜΠΡΑΒΟ στις δασκάλες των μαθητών της ΣΤ' τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών Κ. Αγγελίνα Ζουμπούλη και Γεωργία Ευσταθοπούλου για την οργάνωση και την επιμέλεια της έκθεσης φωτογραφίας ''Blink'' φυσικά και με την αρωγή και υποστήριξη της Διευθύντριας του Σχολείου κ. Δήμητρας Σπανούδη που έλαβε χώρα στις 11-12-13 Μάη στην Αίθουσα Εκθέσεων στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ , ΜΠΡΑΒΟ στους γονείς των παιδιών που τους παροτρύνουν στην δημιουργική ενασχόληση Ωστόσο, το ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ μας , το κέρδισαν άξια οι Μαθήτριες και οι μαθητές της ΣΤ' τάξης οι οποίοι ανταποκρίθηκαν μαζικά στην παρότρυνση των Δασκάλων τους έτσι Άλλος με το ταλέντο του Άλλος με την φαντασία του και άλλος με το μεράκι και την αγάπη του για τη φωτογραφία κατάφεραν με το αποτέλεσμα πραγματικά γενικά και ιδιαίτερα να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. 

Η έκθεση φωτογραφίας ''Blink'' από τους μαθητές της Στ' τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών είναι το αποτέλεσμα ενός προγράμματος μαθητικής φωτογραφίας που πραγματοποιείται εδώ και δύο χρόνια.

Στόχοι αυτού του προγράμματος είναι οι μαθητές να έρθουν σε επαφή με την τέχνη της καλλιτεχνικής φωτογραφίας, να γνωρίσουν το έργο των μεγάλων φωτογράφων, να παράγουν οι ίδιοι φωτογραφίες με όποιο μέσο διαθέτει ο κάθε μαθητής και να απολαύσουν τη φωτογραφική διαδικασία.
ΚΑΙ όπως χαρακτηριστικά σημειώνει και η αφίσα : Με ένα blink ανοιγοκλείνουμε τα μάτια στον ελάχιστο χρόνο. Με ένα click εγκλωβίζουμε τη στιγμή στη φωτογραφική μηχανή και αυτή μένει στην αιωνιότητα. 

Και συμπληρώνουμε και εμείς ….. Ότι αυτό που η φωτογραφία αναπαράγει επ’ άπειρον δεν συμβαίνει παρά μόνο μια στιγμή. Φτάνει εκείνη τη στιγμή να είσαι εκεί και να την αποθανατίσεις αφού έτσι θα είσαι ο λόγος που θα δημιουργήσεις μνήμη ….
Αγαπάς την ανάμνηση, αγαπάς τη μνήμη.
Η ΜΝΗΜΗ αν την αντέχεις ΘΕΛΕΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ… 
Όταν οι ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΕΣ ΦΥΛΑΞΕ ΤΕΣ …

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την Έκθεση



















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου