Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Εξακολουθεί να βρέχει σφαίρες στο Μενίδι, λένε οι γονείς στο STAR

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ



Αποκαλύψεων συνέχεια στις ειδήσεις του STAR για τις αδέσποτες σφαίρες που συνεχίζουν να πέφτουν σαν βροχή στις Αχαρνές. Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι μετά το νέο περιστατικό, που παρ΄ολίγον μια σφαίρα από 9άρι πιστόλι να καρφωθεί στο κεφάλι μιας 6χρονης μαθήτριας, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι με τον παππού της. Αγανακτισμένη με την κατάσταση νιώθει και η Αφροδίτη Κοτσιάκου, μητέρα μαθητή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών. Όπως καταγγέλλει: 
"Από τύχη ο γιος μου δεν ήταν χθες μαζί με το κοριτσάκι, γιατί κάθε μεσημέρι τα παίρνουμε μαζί με τον παππού. Κάθε μέρα σφαίρες παντού. Στα μπαλκόνια, στις ταράτσες, στους ηλιακούς, στα πόδια μας. Ν΄αλλάξουν οι νόμοι. Οι πυροβολισμοί είναι πλημμέλημα, να γίνει κακούργημα. Να υπάρχει μόνιμα εισαγγελέας στο Μενίδι, μαζί με ΜΑΤ". 
Η Ειρήνη Κουρσάρη, Πρόεδρος Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών συμπληρώνει: "Είμαστε εκτεθειμμένοι, δεν μπορούμε να προστατευτούμε εμείς και τα παιδιά μας. Όταν βρέχει στην πόλη μας, κυριολεκτικά βουλιάζουμε. Και όταν δεν βρέχει, βρέχει σφαίρες! "

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου