Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Η ΦΙΛΕΑ έκοψε την πίτα της και φιλοτεχνεί ένα δημιουργικό νέο έτος

ΤΗΣ ΜΠΑΡΜΠΙΛΕΝΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου επέλεξε η φιλότεχνη-φιλόδοξη λέσχη των Αχαρνών για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.
Το διοικητικό συμβούλιο με αφορμή το Πρωτοχρονιάτικο έθιμο έκανε τον απολογισμό του έτους που πέρασε και ένα φιλόδοξο και δημιουργικό προγραμματισμό δραστηριοτήτων για το νέο έτος.
Δημιουργικές εκθέσεις των τμημάτων από τους αξιόλογους υπεύθυνους των εικαστικών τμημάτων της ΦΙΛΕΑ, ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις βιβλίων, παραγωγικές συζητήσεις με ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, προβολή ποικίλων παραστάσεων ήταν μερικές μόνο από τις δράσεις της δημοτικής λέσχης που αποτελεί το καύχημα των Αχαρνών.




Η Φιλότεχνη αναμένεται να υλοποιήσει και το 2018 σημαντικές δράσεις ώστε να φέρει τους δημότες ακόμη πιο κοντά στον πολιτισμό.
Η Λέσχη φιλοδοξεί, επίσης, να εντάξει ακόμη περισσότερα μέλη στην όμορφη παρέα της που εμπλουτίζεται συνεχώς με ανθρώπους όλων των ηλικιών και όλων των προτιμήσεων με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για τις τέχνες και την ανάγκη για δημιουργική ψυχαγωγία.
Στο καλωσόρισμα του νέου έτους, το νεοκλασικό που στεγάζει τη ΦΙΛΕΑ τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι άλλων συλλόγων και φορέων του δήμου μας που διατηρούν σχέσεις αλληλεγγύης και αμοιβαίας στήριξης.





Η Ειρήνη Μπαϊρακτάρη κόβει από την πίτα τα κομμάτια του Χρηστού, Της Παναγίας και φυσικά της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών.







Ο Σωτήρης Κουφογεώργος εκπροσώπησε την Ένωση Γονέων Αχαρνών





Ο Σπύρος Βρεττός, εκπαιδευτικός και επικεφαλής δημοτικής παράταξης δεν ξεχνά ποτέ το ραντεβού του με τη Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών. Δηλώνει θαυμαστής του έργου της και αναγνωρίζει τις κοπιώδεις προσπάθειες τους παρά τα πενιχρά μέσα που τους διατίθενται για την υλοποίησή τους. Δεν παραλείπει να ευχαριστήσει εκ μέρους των δημοτών και να αφιερώσει το κομμάτι του σε όσους διαχρονικά έχουν προστεθεί στην ζεστή οικογένεια της ΦΙΛΕΑ.




Ο Γιάννης Κατσανδρής εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για το έργο της Φιλότεχνης και αφιέρωσε το κομμάτι του στα σχολεία του Μενιδίου.




Ο «τυχεράκιας» της φετινής χρονιάς, Δεγερμεντζίδης Χριστόφορος με αίσθημα απόλυτης ευχαρίστησης λαμβάνει το δώρο του που δεν θα μπορούσε να είναι τίποτε λιγότερο από ένα περίφημο λεύκωμα Ισλαμικής Τέχνης.


Το διοικητικό συμβούλιο της ΦΙΛΕΑ ποζάρει με το νικητή της βραδιάς.

Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας με τη Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών,φυσικά σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα από την επόμενη κοπή της πίτας. 
Το διοικητικό συμβούλιο υπόσχεται όμορφες εκπλήξεις μέσα στο 2018 και ο ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ θα είναι παρών για να τους στηρίξει σε κάθε πρωτοβουλία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου