Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις για άπορους στον Δήμο Αχαρνών


Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρική Διάγνωση, προσφέρουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν ιατρικών εξετάσεων σε άπορους δημότες του Δήμου Αχαρνών (ασφαλισμένους και μη ασφαλισμένους) στα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου Ιατρική Διάγνωση,.

Το συνολικό ποσό της παροχής για όλους τους ωφελούμενους  ανέρχεται στις 15.000 ευρώ ανά έτος βάσει των τιμών που ισχύουν στο σχετικό ΦΕΚ (5.000 ευρώ για ασφαλισμένους άπορους και  10.000 ευρώ για ανασφάλιστους άπορους), ενώ έχει οριστεί επίσης ατομικό όριο κόστους για κάθε ωφελούμενο, με σκοπό την εξυπηρέτηση μεγαλύτερου αριθμού ατόμων.

Όπως ανέφερε ο  Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Γιώργος Σταύρου, η συγκεκριμένη συνεργασία υλοποιείται χάρη στην κοινωνική ευαισθησία της Διοίκησης του  Ομίλου Ιατρική Διάγνωση, αλλά και τις προσπάθειες των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και θα ωφελήσει δημότες του Δήμου Αχαρνών, οι οποίοι αποκτούν πρόσβαση σε αξιόπιστες υπηρεσίες φροντίδας υγείας και πρόληψης.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός με αφορμή τη συνεργασία του Δήμου Αχαρνών με τον Όμιλο Ιατρική Διάγνωση δήλωσε
 "Η συγκεκριμένη συνεργασία εντάσσεται σε μια "ομπρέλα" κοινωνικών υπηρεσιών που σχετίζονται με,  τη σίτιση, την παροχή υπηρεσιών φροντίδας και πρόληψης υγείας , καθώς και την παροχή συμβουλευτικής, ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης  στους άπορους δημότες του Δήμου Αχαρνών.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι σε αυτή την προσπάθεια δεν είμαστε μόνοι μας, αλλά έχουμε "δίπλα μας" επιχειρηματίες και μεγάλους ομίλους εταιρειών, με τους οποίους συνεργαζόμαστε σε δράσεις  εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας που υλοποιούνται στον Δήμο Αχαρνών".

Οι δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αφορούν:

1. Άπορους ασφαλισμένους σε οποιοδήποτε Ασφαλιστικό Ταμείο
Προσκομίζοντας το Παραπεμπτικό για τις εξετάσεις τους, χωρίς την καταβολή συμμετοχής έως ποσού συμμετοχής 50,00 ευρώ για ένα έτος.
Σε περίπτωση υπέρβασης από το ποσό των 50,00 ευρώ ανά έτος, ο ωφελούμενος θα δικαιούται έκπτωση 50% επί του υπερβάλλοντος ποσού Συμμετοχής.

2. Άπορους ανασφάλιστους
Κάθε άπορος και ανασφάλιστος δικαιούται εξετάσεις έως του ποσού των 100,00€ για ένα έτος. Πάνω από αυτό το ποσό ο εξεταζόμενος θα δικαιούται έκπτωσης 50% επί του υπερβάλλοντος ποσού της αξίας των εξετάσεων.
(οι τιμές καθορίζονται από το σχετικό ΦΕΚ).

Τηλέφωνα επικοινωνίας για συμμετοχή στο πρόγραμμα καθώς και οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση:  
213 2123 106 (κα Μερόπη Σαράντου ) και  213 2123 130 (κα Φανή Κουμπούρη).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου