Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Αθρόα συμμετοχή και τιμητικές βραβεύσεις στην Βασιλόπιτα του «Καπετάν Ευκλείδη»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
του Συλλόγου της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών και Αττικής ο «Καπετάν Ευκλείδης»

 




Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Λέσχης μας για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την Κυριακή 28 Ιανουαρίου. Φίλοι και μέλη της Λέσχης στήριξαν για πολλοστή φορά την προσπάθεια μας για την ανάδειξη του Πολιτιστικού πλούτου του Πόντου. 

Με την έναρξη της εκδήλωσης τα παιδιά του μικρού χορευτικού τμήματος παραστάσεων παρουσίασαν στους καλεσμένους μας χορούς του Πόντου, ενώ στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσόστομος ευλόγησε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα. 

Ακλούθησε ο Πρόεδρος της Λέσχης Γιάννης Τοπαλίδης ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι του στον Επίτιμο Πρόεδρο της Λέσχης Θεόδωρο Κιαχόπουλο και τον Πρώην Πρόεδρο της Λέσχης Βασίλειο Τορτοπίδη για την ουσιαστική συμβολή τους στην ανέγερση του κτιρίου και την συνολική προσφορά τους και στη συνέχεια παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Παύλο Παρασίδη για την πολύτιμη προσφορά του στην Λέσχη! 

Για πρώτη φορά η Λέσχη μας είχε την μεγάλη χαρά να βραβεύσει τα παιδιά που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Τις τιμητικές πλακέτες απένημαν τα μέλη του ΔΣ Βασίλης Παρασκευόπουλος και Νίκος Σιδηρόπουλος.
Οι φοιτήτριες μας ειναι η Παπτσίκα Στέλλα (Μαιευτική στο ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ), η Πεσιρίδου Ειρήνη (Νοσηλευτική στο ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ), η Τσουκαλά Τατιάνα (Τεχνολογία Τροφίμων στο ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ), η Τοσουνίδη Μαρία (Οικονομία & Περιφερειακή Ανάπτυξη στο ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ) και η Χειμωνίδου Ουρανία (Λογιστική στο ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ).
Η εκδήλωση έκλεισε με τον Κώστα Κωστελίδη να ερμηνεύει παραδοσιακά τραγούδια του Πόντου! 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αττικής και Βοιωτίας κ. Χρυσόστομος μαζί με τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεως Πατέρα Μιχαήλ, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κύριος Βασίλης Οικονόμου, η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργός Παιδείας κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς κύριος Στάθης Τοπαλίδης, ο Πρώην Δήμαρχος και μέλος της λέσχης κύριος Παναγιώτης Φωτιάδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Περιφέρειας Αττικής κυρία Ιωάννα Τσούπρα, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Μιχαήλ Βρεττός, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου κυρία Ολγα Ποιμενίδου, η Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού κυρία Λουίζα Κοσμίδου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Στόλου κύριος Θεόδωρος Συρινίδης, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ και Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων "Η Ζεστή Αγκαλιά" κυρία Μαρία Ναυροζίδου, ο Πρόεδρος της ΔΗΦΑ κύριος Γεώργιος Δασκαλάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κύριοι Σπύρος Βρεττός, Παναγιώτης Γρηγοριάδης, Θεόφιλος Αφουξενίδης, Τάσος Κατάρας, Γιώργος Γιαμαρέλος και η κυρία Μαρία Χαριτίδου, ο Πρόεδρος του ΣΠΟΣ Νοτίου Ελλάδος και Νήσων κύριος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης, Σύσσωμο το ΔΣ του Καλλιτεχνικού Μορφωτικού Συλλόγου Ποντίων Δήμου Φυλής “Η Τραπεζούντα”, ο Πρόεδρος του Σωματείου "Οι Μωμόγεροι” και Μέλος του ΔΣ της ΠΟΕ κύριος Κώστας Αλεξανδρίδης, η Πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων και Φίλων Μάνδρας "Οι Διόσκουροι" κυρία Βαρβάρα Παρασκευοπούλου, ο Πρώην Πρόεδρος του ΣΠΟΣ Νοτίου Ελλάδος & Νήσων και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αγίας Βαρβάρας "Ο Φάρος" κύριος Γιάννης Σαββίδης, ο Χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ευβοίας "Οι Κομνηνοί" κύριος Βασίλης Καρυοφυλλίδης, η Αντιπρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρείας Αχαρνών κυρία Ελένη Καμπόλη, ο επίτιμος Πρόεδρος της Λέσχης κύριος Θοδωρής Κιαχόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος της Λέσχης κύριος Βασίλειος Τορτοπίδης, η Γραμματέας της Λαογραφικής Εταιρείας Θρακομακεδόνων Αριστοτέλης κυρία Ζησίμου Αργυρώ και ο σκηνοθέτης, συγγραφέας και Πρόεδρος του Συλλόγου Καλλιθέας "Θέατρο Πόντου" κύριος Γιάννης Κοσμίδης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου