Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Η ΑΡΩΓΗ ο πρώτος Σταθμός του Γιώργου Καμίνη στο Μενίδι






Το Κέντρο φιλοξενίας ατόμων με ειδικές ανάγκες “ΑΡΩΓΗ” επέλεξε ως Σταθμό για την επίσκεψή του στον Δήμο Αχαρνών το πρωί της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου, πολιτικού φορέα στον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς “Δημοκρατική Συμπαράταξη” (ΔΗΣΥ), Γιώργος Καμίνης. 

Ο Γιώργος Καμίνης τον οποίο υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΑΡΩΓΗΣ Νίκος Γκασούκας και παιδιά του Κέντρου, ενημερώθηκε για την ιστορία ίδρυσης του, αλλά και για τις ανάγκες της που είναι η λειτουργία του νέου χώρου υποστηριζόμενης κατοικίας που βρίσκεται στην περιοχή της Αυλίζας. 

Η ιδρύτρια της ΑΡΩΓΗΣ κα Βίκυ Έλιοτ αναφέρθηκε στην δημιουργία, τους σκοπούς και το έργο του Κέντρου και των ανθρώπων του, υπογραμμίζοντας τη διαχρονική καλή συνεργασία και την ολόπλευρη στήριξη που παρέχει στην λειτουργία του, ο Δήμος Αχαρνών. 
Ωστόσο όπως επεσήμανε, για τη νέα δομή που είναι το Κέντρο υποστηριζόμενης διαβίωσης για άτομα με ειδικές ανάγκες που οι γονείς τους  είτε είναι υπερήλικες είτε δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή, το κόστος λειτουργίας ξεπερνά τις δυνατότητες του Δήμου και γι’ αυτό θα πρέπει να βάλει πλάτη η Κεντρική Εξουσία, δίνοντας οριστική λύση στο πρόβλημα. 

Την ξενάγηση του Γιώργου Καμίνη που εξέφρασε τον θαυμασμό του για το πολύτιμο ανθρωπιστικό έργο του Κέντρου, ανέλαβε η Διευθύντρια της ΑΡΩΓΗΣ κα Γιάννα Δημογιάννη η οποία τον ξενάγησε στους χώρους και τον έφερε σε επαφή με τα παιδιά του Κέντρου που τον καλωσόρισαν κι εκείνα με τον δικό τους αυθόρμητο και μοναδικό τρόπο. 



Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα και live αποσπάσματα από την συνομιλία της Βίκυ Έλιοτ με τον Γιώργο Καμίνη, καθώς και την ξενάγηση του στο χώρο














Ιδού και τα live 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου