Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Έσκισαν τα κορίτσια! στον 1ο Διασχολικό Διαγωνισμό Ορθογραφίας...



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

1ΟΣ ΔΙΑΣΧΟΛΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ

Το Σάββατο 6-05-2017, υλοποιήθηκε με επιτυχία, στο 2ο Γυμνάσιο Αχαρνών, ο «1ος Διασχολικός Διαγωνισμός Ορθογραφίας», σε συνεργασία με τη Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής και την κ. Μ. Καλογρίδου, Σχολική Σύμβουλο εκπαιδευτικών, κλ. ΠΕ02.
Η διενέργεια του διαγωνισμού ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας τριών εκπ/κών του σχολείου, των κκ. Γ. Γκουντή (ΠΕ01), Κ.Κανελλάκη (ΠΕ02), Μ.Πέτρου (ΠΕ02), που εργάστηκαν με μεράκι πάνω στην ιδέα να μεταστρέψουν την άποψη πολλών μαθητών για την ορθή γραφή της γλώσσας μας, από παράγοντα άγχους σ’ ένα θελκτικό παιχνίδι γνώσεων, παρατηρητικότητας και ετοιμότητας.
Στο παραπάνω εγχείρημα είχαν διαρκώς την έμπρακτη -ηθική και υλική- υποστήριξη του κ. Τσαλκίδη, Διευθυντή του σχολείου και της Υποδιευθύντριας κ. Α. Αλεξανδροπούλου.

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ
Οκτώ (8) σχολεία του Δήμου Αχαρνών: 2ο, 3ο, 4ο, 7ο, 9ο, 10ο, 12ο, Γ/σιο Θρακομακεδόνων και συνολικά 32 μαθητές. Όλοι, μαθητές και σχολεία, βραβεύτηκαν με έπαινο συμμετοχής, ενώ στους 3 πρώτους απονεμήθηκαν και λογοτεχνικά βιβλία.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε, ο κ. Β.Πολύδωρος, Προϊστάμενος Επιστημονικής- Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δ.Ε. Αττικής.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα θερμά την κ. Κ. Αλεξιάδη, υπεύθυνη Πολιτιστικών Προγραμμάτων Ανατολικής Αττικής και την κ. Λ. Στέφου, Σχολική Σύμβουλο εκπαιδευτικών κλ. ΠΕ02, οι οποίες συνέβαλαν ουσιαστικά στο έργο της κριτικής επιτροπής.
Ευχαριστούμε εξίσου θερμά για την παρουσία τους και τη συνδρομή τους, τις συναδέλφους εκπ/κούς, κ. Δ. Μαυρογιάννη( ΠΕ02), Υποδιευθύντρια του 3ου Γ/σίου Αχαρνών και κ. Ε. Νικολοπούλου(ΠΕ02), του 10ου Γ/σίου Αχαρνών.
Ευχαριστούμε τέλος, τους μαθητές και τους γονείς τους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και με τα πολύ ενθαρρυντικά τους λόγια.
Ανανεώνουμε το «ραντεβού» μας για την επόμενη σχολική χρονιά με την ελπίδα μιας ακόμη καλύτερης συνεργασίας μαθητών και σχολείων του δήμου μας.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
1ο Βραβείο: Φουντωτού Αικατερίνη (10ο Γ. Αχαρνών)
2ο Βραβείο: Καραγιαννίδου Μάρω (2ο Γ. Αχαρνών)
3ο Βραβείο: Πέτα Μαρία (3ο Γ. Αχαρνών)
Διάκριση: Παπαβασιλείου Ειρήνη (10ο Γ/ Αχαρνών)
Διάκριση: Παππά Σοφία (2ο Γ/ Αχαρνών)
Διάκριση: Ζαχαροπούλου Αγγελική (12ο Γ/ Αχαρνών)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου