Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Τίμησαν τη ΜΑΝΑ το Λύκειο Ελληνίδων Αχαρνών και ο Σύλλογος Τριτέκνων «η Ζεστή Αγκαλιά»







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ.ΜΑΝΑ 

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου ΑΧΑΡΝΩΝ πραγματοποιήθηκε μια ζεστή εκδήλωση από τον σύλλογο Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής < Η ζεστή αγκαλιά > σε συνεργασία με το Λύκειο Ελληνίδων και το τμήμα παιδικό θεατρικό εργαστήρι. 
Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνεται η εκδήλωση αφιερωμένη για την γιορτή της μάνας προς ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης στο πρόσωπο που μας χαρίζει το πιο όμορφο δώρο τη ΖΩΗ και μας διδάσκει την ΑΓΑΠΗ.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τον χαιρετισμό και τις ευχές προς την μάνα από τον Δήμαρχο της πόλης μας κ.Κασσαβού Ιωάννη που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση .
Στην συνέχια η πρόεδρος των Τρίτεκνοι Ανατολικής.Αττικής Η.Ζεστή.Αγκαλιά ι Μαρίας Χρ. Ναυροζίδου ευχήθηκε Χρονιά πολλά σε όλες τις μάνες που ο θεός τις ευλόγησε με την μητρότητα , καθώς και στην μάνα που δεν κατάφερε να γεννήσει ένα παιδί όμως το μεγάλωσε σαν δικό της <ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ> .
Ευχαρίστησε το Λύκειο Ελληνίδων για την άψογη συνεργασία καθώς και την πρόεδρο την 
Κ.Βαρελά Νίτσα από το Λύκειο Ελληνίδων η οποία με την σειρά της ευχήθηκε και εκείνη Χρόνια πολλά στις μανούλες.
Ακολούθησε απαγγελία ποιημάτων από τα τρίτεκνα παιδιά μας καθώς και τα δυο ιδιαίτερα παιδικά παραμύθια από τα παιδιά του Λυκείου Ελληνίδων υπό την επιμέλεια της κ.Παπαδάκη Μαρίας.
Η βραδιά έκλεισε με τις υπέροχες μαγικές μελωδίες του Πιάνου ,της λύρας και του τραγουδιού από τους εθελοντές μας κ.Μπουρνελη Νίκο τραγούδι και πιανο , τον κ.Αθανασιάδη Κώστα στην λύρα και το τραγούδι τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς!!!!!
Επίσης την κ. Ευφροσύνη Στάβερη(Efi Stav) Κοινωνιολόγο και Παιδαγωγό πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης εθελόντρια στον σύλλογο Τριτέκνων τα τελευταία 9 χρόνια η οποία συντόνισε την εκδήλωση.
Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου