Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Γιώργος Μαραντάς: Πρωταγωνιστές του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές του


Ανασκόπηση του αγώνα απέναντι στον Παναιγιάλειο στα πλαίσια της 23ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan.gr-Football League, αλλά και την κατάσταση στη οποία βρίσκεται η ομάδα για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα πραγματοποίησε ο νέος Προπονητής του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ Γιώργος Μαραντάς. 

Ο Γιώργος Μαραντάς τόνισε για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο πως: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, παρότι ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες, λόγω της βαθμολογικής πίεσης. Όμως, οι ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει στο ρόστερ γνωρίζουν πολύ καλά την ιστορία της ομάδας και το τι χρειάζεται για να πετύχουν τον στόχο που έχουν θέσει. Κάθε Κυριακή όπως αυτή που έρχεται είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις δυσκολίες». Ο κ. Μαραντάς από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε επεσήμανε πως πρωταγωνιστές της ομάδας δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές το ίδιο έκανε και τώρα δηλώνοντας: «Οι ποδοσφαιριστές μας είναι οι πρωταγωνιστές και χρειάζονται την στήριξη όλων μας και κυρίως των φιλάθλων μας» ωστόσο, δεν λησμόνησε να αναφερθεί και στον… 12ο παίκτη του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ, τους φιλάθλους:
«Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών αλλά και την προσέλευση του κόσμου που αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα. 

Για τον Αγροτικό Αστέρα ο νέος προπονητής δεν θα υπολογίσει τον Θανάση Παπατόλιο καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του λόγω συμπλήρωσης καρτών, ενώ αύριο θα εκτιμηθεί η κατάσταση των Μαρσελίνο και Καραντασιάδη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου