Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Στην Εθνική Ομάδα Νέων ο Λάμπρος Ζαχαρός του Αχαρναϊκού


Στο δυναμικό της Εθνικής Ομάδας Νέων U-19 επιλέχτηκε να είναι ένα από τα παιδιά που γαλουχήθηκαν στις Ακαδημίες του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ, ο Λάμπρος Ζαχαρός! Ο Λάμπρος Ζαχαρός ξεκίνησε από το τμήμα Junior των Ακαδημιών του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ και συνέχισε σε Παμπαίδες, Παίδες, Νέους, Κ20 και σήμερα ανήκει στην πρώτη ομάδα συμμετέχοντας στο Πρωτάθλημα της Stoiximan.gr-Football League!
Εκ μέρους της Διοίκησης της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ο Πρόεδρος κ. Κολιός εκφράζει τα συγχαρητήρια του στον Λάμπρο Ζαχαρό τονίζοντας: «Ως οικογένεια του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ είμαστε υπερήφανοι που ένα από τα παιδιά μας διακρίνεται για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Η επιλογή του από την Εθνική Ομάδα είναι επιβράβευση των κόπων του όλα αυτά τα χρόνια που μαθήτευσε στις Ακαδημίες του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ. Θέλω να εκφράσω δημόσια τα συγχαρητήρια μου τόσο στον Λάμπρο Ζαχαρό, εκ μέρους όχι μόνο της Διοίκησης, αλλά όλων των φιλάθλων του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ γι’ αυτή την διάκριση, αλλά και στην οικογένειά του για το ήθος και την παιδεία που του δίδαξαν, καθώς και στους προπονητές του για όλα αυτά τα χρόνια σκληρής δουλειάς!»
Ο Λάμπρος Ζαχαρός να σημειώσουμε πως είναι ο ένας εκ των δύο παικτών από την Football League που συμμετέχουν στην ομάδα Νέων της Εθνικής! Αυτό από μόνο του είναι μία σπουδαία διάκριση!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου