Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

10ο Δημοτικό και 8ο Γυμνάσιο Αχαρνών τα φετινά γούρια της Ένωσης Γονέων ...











Ξεχωριστή υπήρξε στην φετινή εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Ένωσης Γονέων Αχαρνών η παρουσία της Χορωδίας του 8ου Γυμνάσιου Αχαρνών με καθηγήτρια μουσικής της κα Περίσογλου αλλά και το μικρό και μεσαίο χορευτικό του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών με χοροδιδάσκαλο τον Σωτήρη Καλατζή. 


Τα παιδιά έδωσαν επί σκηνής τον καλύτερο εαυτό τους, χαρίζοντας στην εκδήλωση ξεχωριστή αίγλη αλλά και στους προσκεκλημένους που είχαν κατακλύσει την αίθουσα, όμορφες , ξεχωριστές στιγμές. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φετινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Λυκείου Αχαρνών, έτυχε μεγάλης συμμετοχής από εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων, γεγονός που δικαιώνει τους κόπους και τις προσπάθειες της Ένωσης Γονέων Αχαρνών της οποίας το πάγιο μότο για μια καλύτερη παιδεία στον τόπο μας είναι το “Η Ισχύς εν τη ενώσει”. Ευχές και από μας για μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση 





























































Όσο για τον Γραμματέα της Ένωσης Γονέων Αχαρνών Παναγιώτη Κατσιάρη υπήρξε και αυτή τη φορά ετοιμοπόλεμος με τον φωτογραφικό του φακό. Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ακολουθούν φέρουν την υπογραφή του 
























Ακολουθούν και δύο live στιγμιότυπα με τη χορωδία του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου