Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Άκρως πετυχημένη «5η Πανελλήνια Ημερίδα Μαθησιακών Δυσκολιών» που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Αχαρνών…

… με πρωτοβουλία της «Ζεστής Αγκαλιάς»
Φωτογραφικό υλικό από την Ημερίδα



Άκρως επιτυχημένη υπήρξε η «5η Πανελλήνια Ημερίδα Μαθησιακών Δυσκολιών» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στο Δήμο Αχαρνών, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Τριτέκνων «Η Ζεστή Αγκαλιά».
Στην ενδιαφέρουσα Ημερίδα υπήρξαν αξιόλογοι ομιλητές (λογοθεραπευτές, ψυχολόγοι, ειδικοί παιδαγωγοί – επιστήμονες διατροφής , κοινωνικοί λειτουργοί) οι οποίοι μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις,  με την προβολή βιντεοσκοπικού υλικού αλλά και γόνιμη συζήτηση με τους συμμετέχοντες, ανέπτυξαν επιστημονικές απόψεις με κύριο στόχο τη διάγνωση και την αντιμετώπιση, διαφόρων μαθησιακών προβλημάτων.  
Αξίζει να σημειωθεί πως στην Ημερίδα έλαβαν μέρος 340 εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες, από πολλές περιοχές της Αττικής, όπως:  Αρτέμιδα, Ηλιούπολη, Πετρούπολη, Νέο Ηράκλειο, Περιστέρι, Πειραιά, κ.λ.π.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατολικής Αττικής «Η ζεστή Αγκαλιά» Μαρία Ναυροζίδου, η οποία ως φιλόξενη οικοδέσποινα φρόντισε ώστε να μην λείψει τίποτα από κανέναν, σχολιάζοντας το γεγονός της μεγάλης συμμετοχής επεσήμανε πως «Το γεγονός της μεγάλης συμμετοχής μας χαροποιεί ιδιαιτέρα και μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια για τέτοιου είδους πρωτοβουλίες στην πόλη μας»
Ιδού και το πρόγραμμα της Ημερίδας με τους ομιλητές που έλαβαν μέρος: 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου