Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Νέο δράμα συγκλονίζει το Μενίδι

Ένα νέο δράμα συγκλονίζει από το πρωί της Πρωταπριλιάς τις Αχαρνές. 
Μετά την αυτοκτονία του αξιωματικού της Αεροπορίας που έδωσε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας  από τον τέταρτο όροφο του σπιτιού του και τον πνιγμό του νεαρού Αλέξη Μαυρίδη, στην Παραλίμνη Βοιωτίας, το κακό τρίτωσε. Αυτοκτόνησε, απελπισμένος, στο νέο νεκροταφείο, πάνω στον τάφο του παιδιού του ένας πατέρας. 
Ο συνταξιούχος υπάλληλος του Δήμου Αχαρνών Χρήστος Γκολέμης δεν κατάφερε να ξεπεράσει την απώλεια του γιού του Νίκου, που πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία 44 ετών, από εγκεφαλική αιμορραγία, στις 31 Ιουλίου 2012. Έτσι, βρέθηκε το πρωί της Πρωταπριλιάς, μπροστά στο μνήμα του. Κι ενώ το προσωπικό άλλα και οι επισκέπτες του νεκροταφείου δεν είχαν υποψιαστεί τι θα μπορούσε να συμβεί, εκείνος έβγαλε ένα πιστόλι κι αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Όπως είναι φυσικό επικράτησε αναστάτωση και ο αυτόχειρας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου, απλά, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 
Ο επίλογος του νέου αυτού δράματος θα γραφτεί το απόγευμα της Παρασκευής, 4 Απριλίου, με την κηδεία του Χρήστου Γκολέμη, που θα τελεσθεί στις 16:00… 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα είσαι πάντα στην καρδιά μου παπουλη ΣΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΚΩΣΤΑ ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΠΥΡΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΚΩΣΤΑ ΙΩΑΝΝΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΠΥΡΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!!

Δημοσίευση σχολίου