Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μενίδι: Οι εξαγγελίες της κυβέρνησης δεν έπεισαν τον δήμαρχο



«Δεν μας ικανοποιούν τα μέτρα» λέει ο Γιάννης Κασσαβός - Προαναγγέλλει και νέες ειρηνικές κινητοποιήσεις

Ανικανοποίητος δηλώνει ο δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Κασσαβός, από τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση κατά της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών.

Ο δήμαρχος ήταν απών από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για λόγους υγείας, ωστόσο με υπόμνημά του, που ανέγνωσαν οι συνεργάτες του, τάχτηκε εναντίον των κυβερνητικών μέτρων. Υπογράμμισε, δε, ότι οι κάτοικοι του Μενιδίου θα συνεχίσουν τις ειρηνικές τους κινητοποιήσεις

«Τα πρόσφατα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τους πέντε υπουργούς, δεν μας ικανοποιούν. Σαν δήμαρχος αυτής της πόλης και με βαθύ αίσθημα απέναντι στους δημότες, αγωνίστηκα και αγωνίζομαι για τη συνολική λύση του προβλήματος της εγκληματικότητας. Η πολιτεία, η κυβέρνηση έδειξε ότι θέλει να συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια, αλλά δεν μας ικανοποιούν τα μέτρα της» ανέφερε ο κ. Κασσαβός στην τοποθέτησή του.

«Είναι σαφές ότι οι λύσεις και το αποτέλεσμα δεν μας αφήνουν ικανοποιημένους και σε αυτό το πλαίσιο οφείλουμε να συνεχίσουμε ειρηνικά τον δίκαιο αγώνα μας. Η σθεναρή διεκδίκηση ενός καλύτερου αύριο είναι μονόδρομος για εμάς και στους συμπολίτες μας» υπογράμμισε.

Και συνέχισε: «Δεν στρεφόμαστε κατά κανενός νομοταγή πολίτη, αλλά κατά αυτών που υπονομεύουν το κράτος δικαίου στην πόλη μας, απ' όπου κι αν αυτοί προέρχονται. Έχοντας απτά αποτελέσματα κατά της εγκληματικότητας, είμαστε διαθέσιμοι για οποίους μακροπρόθεσμους κοινωνικούς σχεδιασμούς. Ως δήμαρχος Αχαρνών έχω στείλει επιστολή με αριθμό πρωτοκόλλου 39053-19/06/2017 στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και εισηγούμαι στη σημερινή συνεδρίαση, να τεθεί ως έκτακτο το θέμα της εγκληματικότητας στον Δήμο Αχαρνών, καταδεικνύοντας την ανεπάρκεια των μέτρων και τη συνέχιση των ειρηνικών κινητοποιήσεων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου