Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Jimmy’ s Club το Γυμναστήριο που γράφει ιστορία στην πόλη των Αχαρνών


 
Οδεύοντας ολοταχώς για τα 30 χρόνια λειτουργίας του, το  Jimmy’ s Club είναι αναμφίβολα το Γυμναστήριο που η ιστορία του έχει συνδεθεί άρρηκτα με την  πόλη των Αχαρνών.

Η ιδέα για την δημιουργία του, γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1987, όταν ο ιδιοκτήτης του Τζίμης Μίχας, αποφάσισε να καταπιαστεί επαγγελματικά με την αγαπημένη του ενασχόληση, που για 'κείνον αποτελούσε επιλογή ζωής και δεν ήταν άλλη, από  το άθλημα του Fitness και της μυϊκής ενδυνάμωσης.

Ο ζήλος για την υλοποίηση της ιδέας, έφερε ταχύτατα αποτελέσματα κι έτσι τον Ιανουάριο του 1987 το πρώτο Γυμναστήριο αυτού του είδους στην ιστορία των Αχαρνών ήταν γεγονός!

Οι πρώτοι αθλητές του, που αγκάλιασαν την ιδέα και σήμερα είναι γύρω στα 50, σίγουρα θα θυμούνται με νοσταλγία το τότε Γυμναστήριο της οδού Λιοσίων, που δέσποζε στην Πλατεία του Αγίου Ιωάννη (απέναντι από τα σχολικά συγκροτήματα) και αποτελούσε στολίδι για την περιοχή.
Ωστόσο ο Τζίμης έκανε το δεύτερο βήμα που ήταν να μεταφέρει το Γυμναστήριό του μέσα στην καρδιά της πόλης του Μενιδίου και πιο συγκεκριμένα πολύ κοντά στην Πλατεία του Αγίου Γεωργίου. Λίγα χρόνια αργότερα κι όταν οι συνθήκες το επέτρεψαν, έκανε το μεγάλο βήμα που ήταν η λειτουργία του Jimmy’ s Club, σε δικό του άνετο ιδιόκτητο χώρο, όπου βρίσκεται ως σήμερα στην οδό Σωκράτους 208.
 Για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως με σημαντικές  και διαχρονικές συμμετοχές σε αθλητικούς αγώνες  στον συγκεκριμένο χώρο, ο Τζίμης έχει πετύχει σπουδαίες διακρίσεις και πιο συγκεκριμένα:
·         Το 1989 κατέκτησε την 3η θέση στο Mr HELLAS – βαριά Κατηγορία -  WABBA   
·         Το 1990 2ος Mr Οδύσσεια NABBA  στους Επαγγελματίες
·         26 χρόνια μετά - 2015 3ος στο Natural Mr Hellas στην Κατηγορία Super Master INBA στα 50 +
·         …και η πρόσφατη επιτυχία του τον Μάιο του 2016- 2ος Natural Mr Hellas στην Κατηγορία Super Master INBA στα 50 +
·         και 3ος Natural Mr Hellas στα 40+

 2ος Natural Mr Hellas στην Κατηγορία Super Master INBA στα 50 +
       και 3ος Natural Mr Hellas στα 40+

Η πανέμορφη Περσεφόνη Μίχα μαζί με τον μπαμπά της Τζίμη Μίχα και τον έτερο διακριθέντα του «Jimmy's Club» Δημήτρη Αναστασόπουλο, ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία του και την 1η θέση σε όλη τη διοργάνωση ως ο πιο natural μυώδης αθλητής 
Η Περσεφόνη άλλωστε ήταν εκείνη που βρέθηκε στην ευχάριστη και συγκινητική θέση να βραβεύσει τον πατέρα της 
Φυσικά τίποτα δεν σταματάει εδώ, καθώς ο Τζίμης συνεχίζει τις προπονήσεις ακάθεκτος αφού για 'κείνον η καθημερινή προπόνηση και η διατήρηση της Φυσικής του Κατάστασης αποτελούν στην κυριολεξία τρόπο ζωής! 

Ο Τζίμης και η Περσεφόνη σε κοινή προπόνηση  
 Κι επειδή όπως σωστά το λέει η Ελληνική παροιμία, «Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει» τα χνάρια του ακολουθεί και η 22χρονη κόρη του Περσεφόνη Μίχα, η οποία βρίσκεται φέτος στο 4ο έτος και στο Πτυχίο του Κολλεγίου Γυμναστικής Ακαδημίας.
Κάνοντας καθημερινές προπονήσεις σε διάφορα sports που εντάσσονται στις σπουδές του Κολεγίου, αλλά και με ιδιαίτερη αδυναμία στον χορό, η Περσεφόνη, λαμβάνει μέρος σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα του Σύγχρονου – Μοντέρνου – (LatinHip- Hop) αλλά και Oriental χορού, ενώ μαζί με τη ομάδα της έχει ήδη πετύχει την 3η Πανελλήνια διάκριση σε διαγωνισμό Παραδοσιακών Χορών.

Στυλοβάτης ωστόσο του Jimmy’ s Club, είναι και η σύζυγος του Τζίμη η πάντα γελαστή και δραστήρια Ρένα Αγγελοπούλου, με την οποία είναι μαζί από τα νεανικά τους χρόνια. Αυτό φυσικά που τους ένωσε δεν είναι άλλο από το Γυμναστήριο τους, αφού… εκεί,  γνωρίστηκαν. 
 Η σύζυγος του Τζίμη Ρένα, όχι μόνο "κρατάει" τις πρωινές ώρες το Γυμναστήριο αλλά και αθλείται  

Εξάλλου στο Jimmy’ s Club οι εκατοντάδες αθλητές και μέλη του, (Άντρες – Γυναίκες και πολλά παιδιά από τις νέες γενιές του τόπου μας) από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα διαβούν την πόρτα του Γυμναστηρίου,  νιώθουν σαν το σπίτι τους!
Απλά γιατί  δεν πρόκειται για έναν απρόσωπο – εργοστασιακό χώρο, αλλά για ένα συνοικιακό Γυμναστήριο με ιδιαίτερα φιλόξενο περιβάλλον χωρίς όμως να του λείπει ο κορυφαίος εξοπλισμός εκγύμνασης της TECNOGYM, που είναι ότι καλύτερο στο είδος του. 
Πολλά από τα παλιά μέλη ανάμεσά τους και η υπογράφουσα έχουν τη χαρά να γυμνάζονται πλέον στο Jimmy’ s Club, μαζί με τα παιδιά τους, τη νέα γενιά της πόλη μας. 


Περιγράφοντας άλλωστε εν περιλήψει την 30χρονη πλέον εμπειρία του σε σχετικό μήνυμα, για το Γυμναστήριο του, ο Τζίμης Μίχας αναφέρει τα εξής:
«Έχοντας 30 χρόνια εμπειρίας και συνεχούς δράσης  με το άθλημα του fitness and bodybuilding, σαν αθλητής και δάσκαλος έχω αποκομίσει τεράστια οφέλη από αυτή την ενασχόλησή μου. Γι’ αυτό το λόγο και με αγάπη για το επάγγελμά μου, νιώθω την ανάγκη όλες τις γνώσει και τις εμπειρίες μου να τις μοιραστώ με τους αθλούμενους του Γυμναστηρίου αλλά και όλους εσάς που θέλετε να με επισκεφτείτε ώστε να γνωρίσετε ποιο είναι το ιδανικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Σχεδιασμένο να σας ταιριάζει σε ατομικό επίπεδο με όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τον στόχο σας.
Συμβατικά όργανα τελευταίας τεχνολογίας TECNOGYM, (Σειρά SELECTION) αερόβιας αλλά και μυικής ενδυνάμωσης είναι στη διάθεσή σας μαζί με ηλεκτρονικά όργανα 3ης γενιάς»
Κλείνοντας το μικρό αυτό αφιέρωμα, αξίζει να σημειωθεί πως το Γυμναστήριο μας Jimmy's club γιορτάζοντας τα 30 χρονιά λειτουργίας του κάνει επετειακές προσφορές με τιμές έκπληξη, στις μηνιαίες, τριμηνιαίες αλλά και στις συνδρομές για εξάμηνο ή τις ετήσιες.
Αξίζει επίσης ν’ αναφερθεί,  πως το JIMMYS FITNESS BUILDING CLUB, είναι στη διάθεσή σας κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί ως τις 23.00 το βράδυ και το Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.

Σωκράτους 208 (παράλληλη της κεντρικής περιμετρικής λεωφόρου Αριστοτέλους)
Τηλ 210 2442510

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου