Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

«Κάηκε» το Μενίδι από τους πανηγυρισμούς των ΑΧΑΡΝΗΣ για την άνοδο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ

«Κάηκε» το Μενίδι το βράδυ της Τετάρτης 20 Απριλίου 2016 από τους πανηγυρισμούς της γυναικείας ομάδας και των φιλάθλων του σωματείου ΑΧΑΡΝΗΣ  .
Μετά από εξαιρετική εμφάνιση τα κορίτσια κέρδισαν άνετα 53-23 το ΖΑΟΝ και σφράγισαν το εισιτήριο της ανόδου στη Β’ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΕΣΚΑ).
Με το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα οι παίκτριες έγιναν ένα κουβάρι και πνίγηκαν στις αγκαλιές των φίλων της ομάδας, αφού κέρδισαν με το σπαθί τους την άνοδο, μια αγωνιστική πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, αποφεύγοντας τα ψυχοφθόρα «μπαράζ». Ο σαμπανίτης έρεε άφθονος, ο Μενιδιάτικος ουρανός φωτίστηκε από τα πυροτεχνήματα ενώ ο κόουτς Γκούμας άναψε το πατροπαράδοτο πούρο.
Πανευτυχείς οι άνθρωποι της ομάδας, που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια μια οικογένεια στους ΑΧΑΡΝΕΙΣ, μοίραζαν συγχαρητήρια στα κορίτσια κι ευχαριστίες στους πιστούς φίλους της οι οποίοι στηρίζουν τα τελευταία χρόνια την προσπάθειά της. 
Δείτε στιγμιότυπα από τους πανηγυρισμούς:

Πανευτυχής η ομάδα ποζάρει στο ΜΕΝΙΔΙΑΤΗ για μια αναμνηστική φωτογραφία
Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος (δεύτερος από αριστερά) είναι άνθρωπος του μπάσκετ και φίλος της ομάδας και δεν παρέλειψε να εκφράσει τα συγχαρητήριά του για την επιτυχία
Ο κόουτς Γκούμας μούσκεμα από τη σαμπάνια με το πούρο του πανηγυρισμού 
δεν μπορούσε να αποχωριστεί το ροζ φύλλο του αγώνα
Το ροζ φύλλο του αγώνα αποτελεί πλέον ξεχωριστό ενθύμιο στην ιστορία της ομάδας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου