Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Το έλα να δεις! στο διήμερο γλέντι των Κρητών Αχαρνών

ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΣ 2014
Φωτορεπορτάζ Γεώργιος Νιώρας 


Φωτογραφικά στιγμιότυπα και πρόσωπα από την γιορτή Τσικουδιάς του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών 


Το έλα να δεις έγινε στη διήμερη γιορτή τσικουδιάς του Συλλόγου Κρητών Αχαρνών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο "ΜΠΑΜΠΗΣ ΧΟΛΙΔΗΣ". 
Το ρακοκάζανο των Κρητών στήθηκε σε κοινή θέα έξω από το Χολίδειο και προσέλκυσε εκατοντάδες βλέμματα καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να παρακολουθήσουν ιδίοις όμασι, τη διαδικασία απόσταξης και φυσικά να δοκιμάσουν το παραδοσιακό ποτό της λεβεντογένας Κρήτης, που εν προκειμένω συνοδεύτηκε από εκλεκτούς παραδοσιακούς μεζέδες. 
Την πρώτη βραδιά οι Κρητικοί και οι φίλοι τους γλέντησαν με τους Διονύση Κορνηλάκη και την ορχήστρα του, ενώ τη δεύτερη, με τον Μανώλη Αλεξάκη
Κοντά στους Κρήτες, βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αχαρνών, Γιάννης Κασσαβός, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι Πολιτιστικών και Μαζικών Φορέων των Αχαρνών. Φιλόξενοι οικοδεσπότες ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μανώλης Μανιδάκης αλλά και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, φρόντισαν ώστε να μη λείψει τίποτα από κανέναν. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου