Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Οι πιο καλοί οι μαθητές παρακολούθησαν τα μαθήματα Ιστορίας του "Αριστοτέλη"

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΕΥΘΙΜΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ολοκληρώθηκε στις 25.9.2014 η σειρά των μαθημάτων της Ελληνικής Ιστορίας, με την ανά το Πανελλήνιο αναγνωρισμένη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. ΜΑΡΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ. Αν και η παρακολούθηση ήταν καθημερινή (6.00 μ.μ. – 9.00 μ.μ.), το πολυπληθές ακροατήριο, που για άλλη μια φορά γέμισε την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου των Θρακομακεδόνων, παρακολούθησε καθηλωμένο τα ιστορικά γεγονότα, πολλές φορές εμπλουτισμένα με πληθώρα άγνωστων σε πολλούς στοιχείων, που η καθόλα χαρισματική Καθηγήτρια κ. ΜΑΡΙΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ, μας μετέφερε. 
Είμαστε όλοι ευγνώμονες για την ανιδιοτελή προσφορά της και την μεγαλοσύνη της. 
Στην μικρή τελετή λήξης παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης του Δήμου Αχαρνών και Αντιδήμαρχος Θρακομακεδόνων κ. Αναστάσιος Χίος, ο οποίος προσέφερε αναμνηστικό πίνακα εκ μέρους του Δήμου Αχαρνών, ο Πρόεδρος της Α΄θμιας Επιτροπής Παιδείας κ. Κ. Καρυδάκης και πλήθος κόσμου. 
Ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες Ελένη Παπαδάκη, Βιργινία Λαζαρίδου, Μαρία Κιντή και Εύα Δημώντα για την υποστήριξή τους στην πραγματοποίηση των μαθημάτων. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την συντοπίτισσά μας Καθηγήτρια Γαλλικών κ. Ολυμπία Πικιόκου για την παραχώρηση, των απομαγνητοφωνημένων μαθημάτων της Παγκόσμιας Ιστορίας του προηγούμενου κύκλου, στην Λαογραφική Εταιρεία του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ», τα οποία εκδώσαμε και διαθέτουμε. Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας του Δήμου Αχαρνών-Θρακομακεδόνων και των άλλων Δήμων της Αττικής, για την τιμητική παρουσία τους στην παραπάνω δραστηριότητά μας και την εμπιστοσύνη τους στις εκδηλώσεις του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ». 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΟΥΛΙΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου