Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Στα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ του ATHENS ART STUDIO, ο δικός μας Γιάννης Νιώρας

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ - MOSAIC cocktail bar , Χρήστου Λαδά 2 Πλατεία Καρύτση ΑΘΗΝΑ. Τηλ:215 5513125.
Φωτό αρχείου από την περσινή έκθεση. Στη δεύτερη σειρά, δεύτερος από αριστερά, διακρίνεται  ο συντοπίτης μας Γιάννης Νιώρας, περιστοιχισμένος από τους συν σπουδαστές του. Όλοι τους αποτελούν μια ταλαντούχα φωτογραφική - εικαστική ομάδα, που στην κυριολεξία Πετάει! 
Το ATHENS ART STUDIO για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φιλοξενείται στο μοναδικό χώρο MOSAIC Underground, που με μεγάλη επιτυχία εγκαινίασε το 2013.
ΟΙ Σπουδαστές του 2ου έτους, ανάμεσά τους και ο ταλαντούχος συντοπίτης μας Γιάννης Νιώρας, παρουσιάζουν τα προσωπικά τους Project , τα οποία δημιούργησαν μετά από την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στην εφαρμοσμένη φωτογραφία, εντός και εκτός στούντιο. 
Όλα τα Project δημιουργήθηκαν, κινούμενοι στην δυνατότητα που μας δίνει ο ελεγχόμενος φωτισμός σε συνδυασμό με την έμπνευση του δημιουργού. 
Τα εγκαίνια της έκθεσης του 2ου έτους σπουδών με τίτλο :
« ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ » 
θα πραγματοποιηθούν, ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:00 , MOSAIC bar,Underground place.Η διάρκεια τις έκθεσης είναι έως ΠΕΜΠΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014.
MOSAIC cocktail bar , Χρήστου Λαδά 2 Πλατεία Καρύτση ΑΘΗΝΑ. Τηλ:215 5513125.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου