Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Φιλανθρωπική εκδήλωση από τη "Ζεστή Αγκαλιά" το Σάββατο 25 Οκτωβρίου

Ε κ δ η λ ω σ η α γ ά π η ς. "Η Ζεστή Αγκαλιά Ανατολικής Αττικής"
Μια πρωτοβουλία για την μεγάλη οικογένεια των ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ!!!!!
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΚΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ - 
ΤΗΣ 25ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 
Ο Σύλλογος Τριτέκνων ιδρύθηκε και δραστηριοποιείτε στα κοινωνικά δρώμενα του Δήμου Αχαρνών από το 2008. 
Σκοπός του συλλόγου ήταν και παραμένει η προώθηση των δικαιωμάτων των τριτέκνων με κάθε μέσο ενημέρωσης για πλήρη ισονομία τρίτεκνων πολύτεκνων.
Επίσης στα πλαίσια του Συλλόγου είναι Κινητοποιήσεις σε σχέση με την αντιμετώπιση της αδιαφορίας των εκάστοτε κυβερνήσεων για το Δημογραφικό πρόβλημαπραγματική βόμβα στα θεμέλια του κοινωνικού κράτους. 
Στον σχεδιασμό μας είναι ακόμη αλλεπάλληλες συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες για την άρση διατάξεων που είχαν θεσμοθετηθεί και περιορίζουν ή καταργούν μετεγγραφές, κατάργηση αφορολογήτου, κατάργηση επιδομάτων και άλλες ελαφρύνσεις. 
Ο σύλλογος από τα πρώτα του βήματα έδειξε την έντονη παρουσία του στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης ,με πολλές πρωτοβουλίες όπως:
1. Ημερίδες με θέματα : Ασφαλιστικό βία στα σχολεία οικογενειακή βια.
2. Δραστηριότητες για τα παιδια των τριτεκνων .
3. Δωρεάν εκδηλώσεις για τα μικρά παιδιά Χριστούγεννα ,αποκριές, βραβεύσεις με δώρα στις μητέρες που απέκτησαν το τρίτο τεκνο τους.
4. Βραβεύσεις επιτυχόντων στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα με υποτροφίες.
Από το ξεκίνημα μας μέχρι και σήμερα αποδεικνύουμε με πράξεις την κοινωνική μας ευαισθησία ,συνεχίζοντας όλες αυτές τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται καθ όλη την διάρκεια του χρόνου και έχουν ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και την αλληλεγγύη προς τα μέλη μας.
Με την συμμετοχή των χορηγών, βοηθούμε πολλές οικογένειες τις ενισχύουμε κατά καιρούς με τρόφιμα με μοναδική προϋπόθεση τα εισοδηματικά τους κριτήρια. 
Δεν ασκούμαστε όμως σε αυτά, 
Ζητήσαμε την βοήθεια ευκατάστατων συμπολιτών μας, που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την ανταπόκριση των αιτημάτων μας για προσφορά τους προς τις οικογένειες που είναι σε μεγάλη οικονομική ανέχεια. Έδωσαν δωροεπιταγές για το σουπερ μαρκετ Σκλαβενίτης , κίνηση ιδιαίτερα σημαντική. 
Ήταν και είναι διαρκής η ενημέρωση σε θέματα , σχετικά με τα επιδόματα, τα φορολογικά, τα εργασιακά τις ,μετεγγραφές . Ανοίξαμε διάλογο στην τηλεόραση και πετύχαμε πολλά. 
Ακόμη πετύχαμε εκπτώσεις για τα μέλη μας ,από τις τοπικές επιχειρήσεις , όπως φροντιστήρια ξένων γλωσσών, μέσης εκπαίδευσης, βιβλιοπωλεία,κρεοπωλεία,μέσα μεταφοράς,ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Ακτοπλοϊκές γραμμές. Πάνω από όλα για μας η οικογένεια. 
Είμαστε από τους πρώτους συλλόγους ανά την Ελλάδα συμμετείχαμε στο πρόγραμμα δωρεάν τρόφιμα μέσω του Υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης, και πάντα κοντά στις οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τουλάχιστον έναν άνεργο σε κάθε σπίτι.
Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ τρίτεκνη οικογένεια την προστατεύει η προστάτιδα μας Αγία Σοφία που την τιμούμε κάθε χρόνο με την καθιερωμένη Ιερά πανήγυρη που τελείται .με πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις. 
Στόχος μας, να πεισθεί η Πολιτεία,επιτέλους,μπροστά σε αυτόν τον αφανισμό να σχεδιάσει ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ για την αντιμετώπιση του ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. Είναι εθνικό ζωτικό πρόβλημα και εχουμε υποχρέωση να το αντιμετωπίσουμε ΤΩΡΑ όλοι ΜΑΖΙ. Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του κράτος απέναντι στη Χώρα μας. Τα απανωτά οικονομικά μέτρα δυστυχώς έχουν οδηγήσει τις οικογένειες με πολλά παιδιά στην φτώχεια, την εξαθλίωση και αδυναμία να ανταποκριθούν στα στοιχειώδη. Μπροστά σ αυτές τις εξελίξεις λάβαμε την απόφαση για οργάνωση εκδήλωσης αλληλεγγύης , η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου ώρα 7 .00 στο Χολείδιο Γυμναστήριο.  
Ως εκπρόσωπος του ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ καλώ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ να ανταποκριθούν ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Με τιμή 
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΡΙΑ. ΧΡ.ΝΑΥΡΟΖΙΔΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου