Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Τροποποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην κεντρική περιοχή Δήμου Αχαρνών στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 16 Οκτωβρίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην 19η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση του Σώματος που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (2ος όροφος Δημαρχιακού Μεγάρου) την 16η/10/2014 και ώρα 19:00 για να πάρουμε αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
Α. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Β. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ 16/10/2014
1 Συζήτηση επί του υπ’ αριθμόν 78995/6-10-2014 εγγράφου της Δημοτικής Παράταξης «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» με τίτλο: «Μέτρα προστασίας των ανέργων και των οικογενειών τους».
2 Επανάληψη Απόφασης για Έγκριση όρων και σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αχαρνών και της Περιφέρειας Αττικής για την εκτέλεση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Ή ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ» προϋπολογισμού 400.000,00 €.
3 Έγκριση Ισολογισμού οικονομικού έτους 2013 του Ν.Π.Ι.Δ. Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αχαρνών.
4 Εκλογή αντιπροσώπων Δήμου Αχαρνών στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΣΥΔΑΠ.
5 Συμπλήρωση της με αρ. 200/2014 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου, ως προς τον ορισμό μελών - χρηστών εκπροσώπησης του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτική Φροντίδα Δήμου Αχαρνών.
6 Έγκριση 1ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού του Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών Αρωγή Οικ. Έτους 2014.
7 Στοχοθεσία Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) Κέντρου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών Αρωγή έτους 2014.
8 3η Τροποποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην κεντρική περιοχή Δήμου Αχαρνών.
9 Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου Αχαρνών στην Ανοικτή Πρόσκληση του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με αρ. πρωτ. 1006/ΚΑΠΕ (18/09/2014, 3η έκδοση), αρχική πρόσκληση με αρ. πρωτ. 928/ΚΑΠΕ (01/09/2014).
10 Αποδοχή προτάσεων συμβιβαστικής επιτροπής για την επίλυση φορολογικών διαφορών του Δήμου μας Β΄ τετράμηνου 2014.
11 Έγκριση διενέργειας ετήσιας συνδρομής στην τράπεζα πληροφοριών «ΔήμοςΝΕΤ» και τρόπος εκτέλεσής της.
12 Έγκριση διενέργειας ετήσιας συνδρομής στη νομική βάση πληροφοριών «Νομοτέλεια» και τρόπος εκτέλεσής της.
13 Χορήγηση αδείας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ιδιοκτησίας του κ. ΜΑΚΡΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ του ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΥ, που βρίσκεται στις Αχαρνές, επί της οδού ΛΙΟΣΙΩΝ 45 και θα περιέχει 4 Η/Υ.
14 Λήψη απόφασης για έκδοση άδειας, ίδρυσης και λειτουργίας ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ & ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΚΥΛΙΚΕΙΟ) εντός του 20ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης ιδιοκτησίας της κ. Γραφιαδέλη Σταυρούλας του Κων/νου που βρίσκεται στις Αχαρνές, στην οδό Προύσης 1 & Αγ. Διονυσίου.
15 Λήψη απόφασης για έκδοση άδειας, ίδρυσης και λειτουργίας ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ & ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΚΥΛΙΚΕΙΟ) εντός του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θρακομακεδόνων, ιδιοκτησίας της κ. Γρηγοριάδη Σοφίας του Γεωργίου, που βρίσκεται στις Αχαρνές, στην οδό Εμμανουήλ Παππά 66 (ΟΤ 53).
16 Πρακτική άσκηση του σπουδαστή του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Τ.Ε.Ι. Αθήνας , Λαζάρου Χρήστου – Ορφέα του Ευρύμαχου.
17 Πρακτική άσκηση της σπουδάστριας του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας , Μελανασβίλι Ιας του Βασιλείου.
18 Πρακτική άσκηση της σπουδάστριας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. και Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής Τ.Ε. της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Τ.Ε.Ι. Αθήνας , Τζιουβέλη Καλλιόπης του Γεωργίου.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΙΤΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου