Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο των Αχαρνών την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου

Φωτό Αρχείου από τις πρόσφατες Δημαιρεσίες του Δήμου Αχαρνών 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του N.3852/2010 σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στη 17η ΤΑΚΤΙΚΗ Δημόσια συνεδρίαση του Σώματος που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (2ος όροφος Δημαρχιακού Μεγάρου) την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 7μ.μ. για να πάρουμε αποφάσεις στα παρακάτω θέματα :

Α. ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ 19.09.2014 

1. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αχαρνών.
2. Ορισμός μελών του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτική Φροντίδα Δήμου Αχαρνών.
3. Ορισμός μελών του Δ.Σ. του Ν.Π.Ι.Δ. Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αχαρνών.
4. Ορισμός μελών Δ.Σ.. του Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
5. Ορισμός μελών Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
6. Ορισμός μελών Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑΡΩΓΗ) του Δήμου Αχαρνών.
7. Ορισμός μελών Δ.Σ. της ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ του Δήμου Αχαρνών.
8. Ορισμός μελών Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ Δήμου Αχαρνών.
9. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Χωριού από τον Ο.Α.Ε.Δ. στο Δήμο Αχαρνών.
10. Καθορισμός οργάνων του Δήμου Αχαρνών δικαιούχων χρήσης υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και καθορισμός ανώτατου μηνιαίου επιτρεπτού χρηματικού ορίου κλήσεων.
11. Αντικατάσταση μελών επιτροπής παραλαβής για την παροχή Υπηρεσιών του Δήμου, για το έτος 2014, σύμφωνα με τις Διατάξεις της παρ. 1, του άρθρου 67, του Π.Δ. 28/1980.
12. Έγκριση διενέργειας προμήθειας βενζίνης για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του προσώπων και τρόπος εκτέλεσης της.
13. Έγκριση διενέργειας προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων και τρόπος εκτέλεσής της.
14. Έγκριση διενέργειας προμήθειας ανταλλακτικών για την συντήρηση και επισκευή των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου και τρόπος εκτέλεσής της.
15. Έγκριση διενέργειας εργασιών επισκευής φωτοτυπικών μηχανημάτων και συσκευών Fax και τρόπος εκτέλεσής τους.
16. Λήψη απόφασης για την διάλυση σύμβασης του έργου: <<Συνδέσεις ακινήτων με το δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή Θρακομακεδόνων>>.
17. 9η Παράταση του χρόνου περαίωσης εργασιών του έργου: <<Συνδέσεις αποχέτευσης ακαθάρτων στις περιοχές Πανόραμα-Αγριλέζα-Μπόσκιζα-Αγ. Παρασκευή-Μεσονύχι του Δήμου Αχαρνών >>.
18. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου : «Μελέτη & Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Κοινότητα Θρακομακεδόνων».
19. Συγκρότηση επιτροπής για την προσωρινή & οριστική παραλαβή του έργου: «Κατασκευή πρότυπου πειραματικού παιδικού σταθμού στη θέση Αγριλέζα του Δήμου Αχαρνών».
20. Αναβολή έγκρισης Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου : «Κατασκευή Συλλεκτήριων αγωγών του δικτύου ακαθάρτων της Κοινότητας Θρακομακεδόνων».
21. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών, του 2ου Π.Κ.Τ.Ν.Μ.Ε για το έργο: «Ολοκλήρωση Δικτύου Ακαθάρτων Θρακομακεδόνων» και Παράταση συνολικής προθεσμίας εκτέλεσης του.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΙΤΙΔΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου