Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

«Καλό καλοκαίρι» με πολλά «Ευχαριστώ» από την Ένωση Γονέων Αχαρνών

Φωτοφραφικά στιγμιότυπα από την αποχαιρετιστήρια βραδιά της Ένωσης Γονέων Αχαρνών 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Δήμου Αχαρνών ευχαριστεί τα Μέλη των Συλλόγων Γονέων καθώς και τους αντιπροσώπους των Συλλόγων στην Ένωση Γονέων, για την παρουσία τους στην “Αποχαιρετιστήρια βραδιά 2014” στο προαύλιο χώρο των γραφείων μας, το Σάββατο 12 Ιουλίου.ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι Νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Χίος Αναστάσιος – Ναυροζίδου Μαρία & Πεδιαδίτης Στέργιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αγίων Αναργύρων κος Πούλος Εμμανουήλ, και οι δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού τοπικού τύπου κ.κ Εύη Τριανταφύλλου, Κώστας Ζίγκηρης και Γιώργος Νιώρας.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι μαθητές του 5ου Λυκείου Αχαρνών (Μουστούλα Σοφία - Μπούκη Ευφροσύνη - Μιλητσοπούλου Κρυσταλινή - Κούρτη Αθηνούλα - Σούλης Ελευθέριος - Μουστούλας Αναστάσιος - Αλίαη Ευάγγελος) για την Καλλιτεχνική Ζωγραφική σε Τοίχους Σχολείων μας ως Ομάδα WAVE .
Δόθηκε η ευκαιρία σε εμάς τους Γονείς, να περάσουμε όλοι μαζί λίγες ώρες διασκέδασης και ξεγνοιασιάς, ώστε να αποχαιρετήσουμε τη σχολική χρονιά που έφυγε με ανασυγκρότηση των δυνάμεών μας, δίνοντας υπόσχεση για δυναμικότερη παρουσία και δράση των Συλλόγων μας, την νέα και δύσκολη χρονιά που έρχεται.
Η ομόαδα WAVE σε απαρτία 
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις παρακάτω εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας και υποστήριξαν την εκδήλωσή μας, προσφέροντας δωρεάν προϊόντα και υπηρεσίες: Αρτοποιείο-Ζαχαροπλαστική: «ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ», Super Market: «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», Κρεαταγορά: «ΦΑΛΛΙΕΡΟΣ», Προϊόντα ζύμης: «ΡΟΔΟΥΛΑ ΑΕ», Ζαχαροπλαστείο: «ΡΩΝΗΣ» Γλυκά-Αλμυρά: «DΟNUTSMANIA”», Super Market: «ΓΑΛΑΞΙΑΣ», Αρτοποιία: «ΚΑΠΛΑΝΗΣ», Ψητοπωλείο: «ΤΟ ΝΟΣΤΙΜΟ», Ιχθυοπωλείο-Πάγος: «ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ». 
Επίσης ευχαριστούμε για την Υποστήριξη τους κκ. Καλιφατίδη Δανιήλ, Γερόσταθο Δημήτρη και κ. Καλατζή Δημήτρη

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο Πρόεδρος Σωτήρης Κουφογεώργος 
                                                     Η Γραμματέας Έλενα Μότσια                                                           

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου