Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μουσικό ταλέντο, σολαρίσματα και ξέφρενο κέφι στην γιορτή αποφοίτησης του 2ου Γενικού Λυκείου Αχαρνών

Τα παιδιά άρχισαν να μαζεύονται από νωρίς στο προαύλιο
... οι απονομές επαίνων σε μαθητές που διακρίθηκαν για τη συμμέτοχή τους σε σημαντικά εκπαιδευτικά προγράμματα  και πανελλήνιες αθλητικές διοργανώσεις...
... καθώς και των απολυτηρίων, υπήρξε ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς
Στη συνέχεια  ο κόσμος απόλαυσε...
... αγαπημένα ελληνικά ακούσματα
... αλλά και ροκιές!
Απαλλαγμένοι από το άγχος των μαθημάτων και των εξετάσεων κι έχοντας μπροστά τους ένα ολόκληρο καλοκαίρι οι μαθητές του 2ου Λυκείου Αχαρνών, είχαν ιδιαίτερα κέφια στην καθιερωμένη γιορτή αποφοίτησης του σχολείου τους το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιουνίου. Σε αυτό συνέβαλαν και η Λυκειάρχης καθώς και οι καθηγητές τους, που φρόντισαν να μην τους κουράσουν με τυπικές διαδικασίες. Μπροστά στα μουσικά όργανα που είχαν στηθεί από τα ίδια τα παιδιά και προϊδέαζαν για ότι θα επακολουθούσε, η Λυκειάρχης κα Ελένη Γεωργαντά τους καλωσόρισε, τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στους νέους δρόμους που ανοίγονται στη ζωή τους και με συνοπτικές διαδικασίες του μοίρασε επαίνους και απολυτήρια. Οι έπαινοι ωστόσο ήταν μια ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, καθώς τιμήθηκαν τα παιδιά που συμμετείχαν και διακρίθηκαν σε αξιοσημείωτα εκπαιδευτικά προγράμματα, αλλά και για σημαντικές πανελλήνιες αθλητικές διακρίσεις.
Από κει και ύστερα, το λόγο είχαν οι μαθητές. Οι καθηγητές και κάποιοι γονείς που βρέθηκαν κοντά τους, αποσύρθηκαν διακριτικά στα δικά τους τραπέζια απ΄ όπου με καμάρι, απόλαυσαν τους πρωταγωνιστές! Παιδιά με έφεση και μουσικό ταλέντο ξεκίνησαν με έντεχνα ελληνικά, συνέχισαν με ροκιές και τελείωσαν με αγαπημένα λαϊκά ακούσματα αλλά και τσιφτετέλια, μετατρέποντας το προαύλιο του Σχολείου σε πίστα ενός αυθόρμητου νεανικού γλεντιού. Από κείνα, που μένουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη. Υπέροχα παιδιά. Όμορφα, με καθαρή ματιά,γεμάτα κέφι, αισιοδοξία, χιούμορ, κοινωνικότητα, αυθορμητισμό. Παιδιά έτοιμα να διαβούν τους δρόμους που ανοίγονται μπροστά τους υπερπηδώντας τα εμπόδια και κόντρα στη μιζέρια της εποχής να κατακτήσουν τους στόχους τους. Αυτά τα παιδιά είναι η ελπίδα μας… Ευχή μας να τα καταφέρουν. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου