Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

250 χιλ. για το γήπεδο του Αχαρναϊκού, από την Περιφέρεια Αττικής

Τα λεφτά βρέθηκαν, αλλά θα χρειασθεί  αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμο, στην έναρξη του πρωταθλήματος, το γήπεδο...
Το ποσόν των 250 χιλ. ευρώ θα διαθέσει η Περιφέρεια Αττικής για τη χρηματοδότηση έργων στο γήπεδο του Αχαρναϊκού, ώστε να πληροί τις προδιαγραφές που απαιτεί η Football League, στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα, την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η απόφαση, να περιληφθεί το έργο στην τροποποίηση του Προγράμματος εκτελεστέων έργων Περιφέρειας Αττικής, έτους 2013, ελήφθη στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πέμπτης, 20 Ιουνίου. Τα έργα στο γήπεδο του Αχαρναϊκού και της Αίγινας μπήκαν, με εισήγηση του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού ως έκτακτα, ώστε να μη χαθεί χρόνος. 
Μετά από την εξέλιξη αυτή ανοίγει ο δρόμος για την αποκατάσταση του χλωοτάπητα και τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου. Ωστόσο, η πίεση του χρόνου είναι ασφυκτική και ήδη το χρονόμετρο μετράει αντίστροφα, αφού δεν υπάρχει ούτε η προμελέτη του έργου, την οποία ο Δήμος Αχαρνών δεσμεύθηκε να παραδώσει την επόμενη εβδομάδα. 
Εν συνεχεία θα πρέπει να συνταχθεί η οριστική μελέτη και να δημοπρατηθεί το έργο για να αναδειχθεί ο εργολάβος. Έτσι θα απαιτηθεί αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμο το γήπεδο στην έναρξη του πρωταθλήματος, ιδίως γιατί μεσολαβούν οι διακοπές του Αυγούστου…Ίδωμεν…

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδω ο κοσμος δεν εχει να φαει, και δινονται τοσα λεφτα για γηπεδο. ΑΙΣΧΟΣ και μονο ΑΙΣΧΟΣ

Δημοσίευση σχολίου