Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Καθαρισμός και δεντροφύτευση, από το Δήμο Αχαρνών στην Βαρυμπόπη, την Πρωταπριλιά

Συνέδριο για την προβολή των Αχαρνών το διήμερο 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου

Καθημερινότητα ο λευκός θάνατος για τους κατοίκους του Αη-Δημήτρη

Κατά δεκάδες φέρνουν τα λεωφορεία στον Αη Δημήτρη, τα εξαρτημένα παιδιά  που χάνονται σαν τα φαντάσματα στα δρομάκια της συνοικίας, αναζητώντας το θάνατο. Τον βρίσκουν εύκολα,  στα σπίτια των τοπικών νονών και δε διστάζουν  να κάνουν χρήση επί τόπου, προσφέροντας οικτρό θέαμα στους περαστικούς. Πολλοί δεν μπορούν να επιστρέψουν με το λεωφορείο. Πέφτουν αναίσθητοι καταμεσής του δρόμου. Φρίκη για όλους. Και καλά για αυτούς που το επιλέγουν συνειδητά. Οι κάτοικοι της περιοχής, τι χρωστάνε;

ΣΟΚ: Από την απελπισία τους ζητούν να γίνει Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών, στον Αη Δημήτρη, οι κάτοικοι της περιοχής…

To ρημαγμένο σχολείο της Αυλίζας...
Η απελπισία είναι κακός σύμβουλος κι οι κάτοικοι της συνοικίας Αγίου Δημητρίου Αχαρνών είναι πολύ απελπισμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στη συνοικία τους, η οποία έχει μετατραπεί, στην κυριολεξία, σε supermarket ναρκωτικών, με εκατοντάδες πελατών, καθημερινά. Τόσο απελπισμένοι από την έλλειψη αστυνόμευσης, ώστε να θεωρούν σανίδα σωτηρίας την λειτουργία του Κέντρου Φιλοξενίας Λαθρομεταναστών, που, αν μη τι άλλο, θα ενισχύσει την αστυνομική παρουσία στην περιοχή τους. Έφτασαν δηλαδή στο σημείο να εύχονται, εξαιτίας της αδιαφορίας που βιώνουν, να δημιουργηθεί στη συνοικία τους αυτό που απεύχονται όλοι οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου. Και το προτείνουν με πλήρη επίγνωση, συγκαλώντας γενική συνέλευση στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, την ίδια, σχεδόν, ώρα (17:30), που συνέρχεται, για τον ίδιο λόγο, αλλά με αντίθετη εισήγηση, το Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών. Που προτείνει ο Σύλλογος να γίνει το Κέντρο Φιλοξενίας Λαθρομεταναστών; Μα στο ρημαγμένο σχολείο της Αυλίζας, που πληρώθηκε με χρήματα των πολιτών κι εγκαταλείφθηκε στα χέρια των τσιγγάνων ρακοσυλλεκτών οι οποίοι το λεηλάτησαν για να εμπορευθούν τα ανακυκλώσιμα υλικά. Είναι κι αυτό ένα μνημείο της κρατικής αναλγησίας, την οποία ζουν καθημερινά, στο πετσί τους, οι κάτοικοι της Αυλίζας και του Αη Δημήτρη…Τόσο που για να μην πνιγούν να πιάνονται από τα μαλλιά τους…

Με τη βούλα του Δημοτικού Συμβουλίου θέλει το ΟΧΙ στο Κέντρο Φιλοξενίας Λαθρομεταναστών ο Ντούρος

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΤΟΥΡΟΣ
Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, με θέμα τη στάση που θα τηρήσει ο Δήμος απέναντι στο ενδεχόμενο εγκατάστασης Κέντρου φιλοξενίας λαθρομεταναστών, στις Αχαρνές, συγκαλεί, την Παρασκευή, 30 Μαρτίου (18:30), ο Δήμαρχος Σωτήρης Ντούρος. Με ανακοίνωσή του, η οποία αναρτήθηκε, την Πέμπτη, 29 Μαρτίου στην ιστοσελίδα του Δήμου, ο Δήμαρχος έχει ταχθεί κατά της εγκατάστασης Κέντρου Υποδοχής, με το σκεπτικό ότι η περιοχή είναι κορεσμένη από υπερτοπικές χρήσεις, οι οποίες εξυπηρετούν, διαχρονικά, το Λεκανοπέδιο.

Απόλαυσε τον Λάμπη Λιβιεράτο το κοινό του ΚΛΙΚ

O Λάμπης Λιβιεράτος είναι καταξιωμένος καλλιτέχνης κι η παρουσία του στις Αχαρνές, το βράδυ της Κυριακής 25 Μαρτίου αποτέλεσε, αναμφισβήτητα, καλλιτεχνικό γεγονός για την πόλη. Ο Λάμπης ανταποκρίθηκε στην πρόταση του ΚΛΙΚ, το οποίο εξελίσσεται σε ένα από τα πιο hot κέντρα διασκέδασης στις Αχαρνές και χάρισε μια ξεχωριστή βραδιά στο κοινό, που έσπευσε να τον ακούσει. Κοινό νεανικό και έτοιμο να διασκεδάσει με την ψυχή του, κόντρα στο μνημόνιο, τη μιζέρια και τις άλλες ψυχοφθόρες καταστάσεις…

ΟΧΙ στη χωροθέτηση Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών, από το Δήμο Αχαρνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
"ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ  ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ"

Είμαστε αντίθετοι στη λογική που λέει ότι κάθε υπερτοπική οχλούσα χρήση μπορεί να χωροθετείται στο Δήμο Αχαρνών. Και τα στρατόπεδα μεταναστών στο Δήμο Αχαρνών; Υπάρχει όριο στην καθοδηγούμενη υποβάθμιση ενός
 Δήμου 150.000ψυχών! Και αυτό το όριο θα το διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο!!!
Ο Δήμαρχος Αχαρνών
Σωτήριος Ντούρος

O Δήμος Αχαρνών προσπαθεί για τους άπορους συμπολίτες

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΗΣ: ΕΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

Γράφει ο Βασίλης Καμπόλης

Mε αφορμή τον πρόσφατο θάνατο του Ασπροπυργιώτη ιστορικού Δημήτρη Καλλιέρη, που πρόσφερε τα μέγιστα στην ανάδειξη της ιστορίας της ευρύτερης περιοχής, ο  συγγραφέας και ζωγράφος Βασίλης Καμπόλης, που ευτύχησε να είναι φίλος του εκλιπόντος, αφιέρωσε, το παρακάτω άρθρο στη μνήμη ενός σπουδαίου ανθρώπου, που εκτός από τα βιβλία του, άφησε πίσω του, ως πνευματική παρακαταθήκη, κι ένα σημαντικό ανέκδοτο έργο.
 






"Ο μεγαλύτερος

 εχθρός τού

 ανθρώπου μπορεί να

 είναι ο θάνατος, αλλά

 ο μεγαλύτερος

 εχθρός της

ανθρωπότητας

 στάθηκε πάντα η

 λήθη".









Το  ότι ο τόπος διαμορφώνει νοοτροπίες είναι γνωστό από την εποχή τού Ομήρου, αλλά και η συνείδηση τής ταυτότητος καθορίζει συμπεριφορές και στάσεις ζωής.
Η ευγνωμοσύνη προς την πάτρια γη είναι ένα από τα αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά τού Έλληνα που δεν έπαψε μέσα στους αιώνες να εκδηλώνει ποικιλλότροπα την αγάπη για τον τόπο του. Και ο Δημήτρης Καλλιέρης αγαπούσε τον τόπο του, τους ανθρώπους, τις μνήμες, τις παραδόσεις κι ήταν η αγάπη του αυτή μια αγάπη μετά λόγου γνώσεως.
Με την χαρακτηριστική ενός ευεργέτη, γενναιοδωρία ο Δημήτρης Καλλιέρης ήρθε και συμπαρατάχθηκε στον κοινό αγώνα ενάντια τής λήθης, πάντα νέος, πάντα αναζητητής. Πίσω από την δημιουργία πνευματικών κέντρων, λαογραφικών συλλόγων, βιβλιοθηκών, πολιτιστικών δρώμενων, λαογραφικών συμποσίων, έκδοση εφημερίδων και πολλών πολλών άλλων, βρίσκεται ο Δημήτρης. Η εφημερίδα «Λαμπηδόνα» στάθηκε ένας πολιτιστικός φάρος δείχνοντας σε όλους πώς μπορεί ένα μέσο να παράγει πολιτισμό.
Πάντα άρχοντας λόγω πεποιθήσεως, δεν μπαίνει στη συγγραφή παρά μόνον όταν είναι έτοιμος. Με την άνεση τού έφηβου κολυμβητή μέσα στο πέλαγος δέκα χιλιάδων χρόνων ιστορίας. Ακριβολόγος και ακριβοδίκαιος, λεπτολόγος και απαίρητος, λιτός, ακόλουθος τού μέτρου και της χρυσής τομής. Μακριά από κάθε ματαιοδοξία, ιστορεί. Ανακαλύπτει το ουσιώδες στο μικρό, στο λαϊκό, στο λίγο.
Η γραφή του Θουκυδίδια, η κρίση του κοσκινίζει το γεγονός. Άγγιζε τα πράγματα με την ευλάβεια ενός πνευματικού, με την αθωότητα ενός παιδιού, γιατί ήξερε πώς χαϊδεύεται στον ήλιο ένα μισοκατεστραμμένο ιστορικό κουφάρι, ένα κιτρινισμένο απ’ την φθορά χαρτί· και είχε εκείνον τον μαγικό τρόπο να τα ανασύρει από την λήθη, να τα αποκαθάρει και να μας τα παραδίδει ακέραια στο φως. Ένα άλλο Θριάσιο, ένας άλλος Ασπρόπυργος, μία άλλη Χασιά, μία άλλη Αττική και τέλος μία άλλη Ελλάδα αναδύονται μέσα απ’ την αιθαλομίχλη τού παρελθόντος. Ιχνηλατεί την παράδοση, την ζει, μάς δείχνει το άξιον εστί, αυτό που πάντα θα υπάρχει, αυτό που πρέπει να γίνουμε άξιοι να δούμε.
Μέσα σε ένα πανεπιστημιακό κατεστημένο που έχει παραφράσει τον Έγελο και το κεντρικό του σύνθημα είναι «Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τις θεωρίες μας τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα», σκαλίζει υπομονετικά έναν κόσμο δικαίωσης, έναν κόσμο αλήθειας, έναν κόσμο όπου η ύπαρξη αποκτά λογική συνέχεια και μας διδάσκει ότι η ιστορία έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από ό,τι οι περισσότεροι πιστεύουν, ειδικά για όποιον ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ κι όχι απλά να λέγεται Έλληνας.
Έφυγε χορεύοντας. Το δικό του μαρμαρένιο αλώνι στάθηκε η πλατεία τού Ασπροπύργου στο δημόσιο χορό τής Αποκριάς. Η τελευταία παραγγελιά, «Το πονεμένο στήθος μου». Έτσι, με την χάρη τού χορευτή στο πιο απαιτητικό του άλμα έκανε την τελευταία αντιπαράθεσή του με το σκότος δίνοντάς μας και το τελευταίο έξοχο μάθημα ζωής. Ναι, ο κόσμος μπορεί να είναι σκοτεινός αλλά αρκεί ένα κομμάτι Ελληνικής ζωής για να φωτιστεί αμέσως άπλετα.
Το έργο του τεράστιο, δεν έχει ακόμα εκτιμηθεί όσο πρέπει και δεν έχει γίνει ακόμα κτήμα όλων των Ελλήνων. Πέραν του «Ο Δρόμος προς την Εθνεγερσία» και των δύο τόμων «Το Χωριό μας», μέλλουν να δουν το φως τρία ακόμη μεγάλα έργα του. α) «Ασπρόπυργος, Ένα Μουσικό Σταυροδρόμι», β) «Δημήτρη Καλλιέρη Ιστορία» και γ) «Οι Σαρακατσάνοι τής Αττικής».
 Ο Δημήτρης Καλλιέρης δεν πρέπει να μεταβληθεί σε μια ιστορική παρένθεση παρόμοια με εκείνη τού Πλήθωνα Γεμιστού, πρέπει να διαδοθεί ο λόγος του, να ταξιδέψει, γιατί δεν είναι απλά ο λόγος ενός ιστοριοδίφη ή ενός λαογράφου, αλλά ενός Μέγιστου Ιστορικού, ενός έξοχου Έλληνα, ενός Ιστορικού Για Πάντα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις Εργατικές Αγίας Άννας, την Τετάρτη, 28 Μαρτίου

KATEΡΙΝΑ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ
 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 και ώρα 5.30 μμ. ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ
Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.

Γιορτή του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου για τους μαθητές του την Τετάρτη, 28 Μαρτίου

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε μέχρι να προκηρυχθούν οι εκλογές

ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

To μόνο βέβαιο είναι ότι οι Δήμαρχοι θα επιστρέψουν στο Υπουργείο Εσωτερικών, αμέσως μετά τις εκλογές...
Το μπαλάκι στον επόμενο Υπουργό Εσωτερικών έριξε ο Τάσος Γιαννίτσης, στη συνάντησή του με τους Δημάρχους της Αττικής, το μεσημέρι της Τρίτης, 27 Μαρτίου. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου επανέλαβε τη διαβεβαίωση του Υπουργείου Οικονομικών ότι θα δοθούν τα 450 εκατομμύρια, δήλωσε ότι η αιφνίδια μείωση των ΚΑΠ θα επανεξεταστεί μετά τις εκλογές και αναφέρθηκε στις λύσεις σε θεσμικά προβλήματα της Αυτοδιοίκησης που δίνει το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή, τη Δευτέρα, 26 Μαρτίου. Οι Δήμαρχοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών, έχοντας στο πλευρό τους και τους εργαζομένους, αφού οι Δήμοι ήταν κλειστοί από τις 11 μέχρι τις 3. Κατά τη συνάντηση ζήτησαν από τον Τάσο Γιαννίτση και τον Πάρι Κουκουλόπουλο τα εξής:
1) Οι Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων να αποδίδονται όπως προβλέπεται από τον Προϋπολογισμό και όχι μειωμένοι κατά 15% όπως συνέβη απροειδοποίητα τον Φεβρουάριο.
2) Να διασφαλιστούν τα 450 εκατομμύρια για την Αυτοδιοίκηση που δεν έχουν εγγραφεί στον Προϋπολογισμό.
3) Να αποδοθούν οι παρακρατηθέντες στο παρελθόν πόροι των Δήμων.
4) Να αντιμετωπιστούν θεσμικά προβλήματα της Αυτοδιοίκησης.
Οι Δήμαρχοι της Αττικής θα συζητήσουν τις εξελίξεις αυτές σε νέα Συνέλευση τους, την Πέμπτη 29 Μαρτίου και ώρα 13:00 στα γραφεία της ΠΕΔΑ.

Πάρτε μια ιδέα από τη βυζαντινή συναυλία στην "Παναγίτσα"

Κατάνυξη στην «Παναγίτσα» από τη Βυζαντινή χορωδία του Ι Κακουλίδη

EΠΑΝΩ, ο πατήρ Χαράλαμπος προλογίζει τη συναυλία και ΚΑΤΩ ο ιερωμένος ανάμεσα στον Μητροπολίτη Αθηναγόρα και τον πατέρα Γεώργιο Χαλκιά
Κατάνυξη και μουσική πανδαισία, μέσα από την υμνολογία της Μεγάλης Τεσσαρακοστής και της Μεγάλης Εβδομάδας πρόσφερε στο εκκλησίασμα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών, η Βυζαντινή Χορωδία του Ι. Κακουλίδη. Τη συναυλία προλόγισε ο εφημέριος του Ιερού Ναού πατήρ Χαράλαμπος, ο οποίος και αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική αξία αλλά και στη σημασία της υμνολογίας για την κατανόηση του θείου πάθους. Αναφερόμενος στον Ι Κακουλίδη είπε ότι πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό μουσικό ο οποίος τιμά τη Βυζαντινή μουσική ως πρωτοψάλτης αλλά και διευθυντής της βυζαντινής χορωδίας. Ανάμεσα στο ευλαβικό κοινό που γέμισε ασφυκτικά τον Ιερό Ναό το απόγευμα της Δευτέρας, 26 Μαρτίου ήταν και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αθηναγόρας, υπό την αιγίδα του οποίου είχε τεθεί η συναυλία.

Kλιμακώνουν τον αγώνα τους για το εκλογικό επίδομα οι εργαζόμενοι στους Δήμους

Οδηγίες στα σωματεία εργαζομένων στους Δήμους, σχετικά με τον τρόπο αντίδρασης των εργαζομένων στην μη καταβολή του εκλογικού επιδόματος, δίνει η Ομοσπονδία τους. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
Σε συνέχεια του με αριθμ. πρωτ.: 332/12-3-2012 εγγράφου μας, όπου σας γνωρίζαμε την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για την ΑΠΟΧΗ των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από κάθε εργασία που έχει να κάνει με την προετοιμασία και τη διεξαγωγή των επερχόμενων Εθνικών εκλογών όποτε και αν αυτές προκηρυχθούν, σας ενημερώνουμε ότι η απόφαση αυτή επιβεβαιώθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ στην συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου στις 21 Μαρτίου 2012. 
Για την επιτυχία και την αυστηρή εφαρμογή της απόφασης της ΑΠΟΧΗΣ από τις εκλογικές εργασίες, διευκρινίζονται τα εξής:
1.       Δεν θα λειτουργεί καμία υπηρεσία που σχετίζεται με τις εκλογές, όπως τα Δημοτολόγια, εκτός ωραρίου εργασίας και τα Σαββατοκύριακα. Το ίδιο θα ισχύει και για τις υπηρεσίες των Κ.Ε.Π.
2.       Δεν θα εκτελείται καμία εργασία από τις άλλες υπηρεσίες των Ο.Τ.Α., εντός ή εκτός ωραρίου εργασίας, που δεν αναφέρεται στα συνήθη καθήκοντά τους.
Αυτό σημαίνει ότι δεν θα γίνονται εργασίες που σχετίζονται με την παραλαβή και μεταφορά του εκλογικού υλικού, ψηφοδελτίων, εκλογικών σάκων κ.λπ.
Οι Σύλλογοι-Μέλη της Ομοσπονδίας εκτός από την ενημέρωση των εργαζομένων θα πρέπει να πάρουν και κάθε άλλο μέτρο ή πρωτοβουλία για την επιτυχία της κινητοποίησης. Επίσης θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση των Δημάρχων ώστε και αυτοί να ασκήσουν την ανάλογη πίεση προς το Υπουργείο Εσωτερικών είτε μεμονωμένα ή μέσω των Συλλογικών τους οργάνων (Κ.Ε.Δ.Ε., Π.Ε.Δ.) για την τροποποίηση του άρθρου 3, παρ. 2 του Ν.4051/2012 ώστε να συμπεριληφθούμε στους δικαιούχους της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης.
Τα χρονικά περιθώρια για την προώθηση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης είναι πολύ μικρά καθώς από ότι φαίνεται η Βουλή θα κλείσει στις 6 Απριλίου 2012.
Η υλοποίηση της απόφασης και η συμμετοχή όλων μας στην ΑΠΟΧΗ από κάθε εκλογική εργασία είναι ο μόνος τρόπος για να αναγκάσουμε την κυβέρνηση να μας συμπεριλάβει στους δικαιούχους της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης. Γι' αυτό δεν υποκύπτουμε σε καμία παρέμβαση.

"Βρισίδι" Ντούρου για την περικοπή της επιχορήγησης του Υπουργείου Εσωτερικών προς τους Δήμους

Δείτε τι είπαν στους δημοσιογράφους, ο Πρόεδρος κι ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΔΑ


Κλειστοί οι Δήμοι της Αττικής, την Τρίτη, 27 Μαρτίου

ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ THΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Οι Δήμαρχοι Αγίων Αναργύρων, Νίκος Σαράντης και Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, στη συνέντευξη Τύπου, της Δευτέρας, 26 Μαρτίου, στα γραφεία της ΠΕΔΑ
Κλειστοί θα μείνουν οι Δήμοι της Αττικής, την Τρίτη, 27 Μαρτίου, από 11 μέχρι 3, με απόφαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔΑ). Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων, Νίκος Σαράντης, οι κινητοποιήσεις οφείλονται στο γεγονός ότι η Κυβέρνηση επιμένει στη νέα περικοπή του 15% της επιχορήγησης που αποδίδει στους Δήμους, αλλά και στην παράλειψή της να εγγράψει στον προϋπολογισμό τα 450 εκατ, ευρώ που δεν είχαν εγγραφεί, εκ .παραδρομής, κατά τη σύνταξή του. Ο Νίκος Σαράντης περιέγραψε με μελανά χρώματα την οικονομική κατάσταση των Δήμων, τονίζοντας ότι κάποιοι εξ αυτών αδυνατούν να ανταποκριθούν στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους προς στους δημότες. Το μεσημέρι της Τρίτης, 27 Μαρτίου το προεδρείο της ΠΕΔΑ θα συναντηθεί με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και από το αποτέλεσμα της επαφής αυτής θα εξαρτηθεί η πορεία των κινητοποιήσεων, καθώς την Πέμπτη, 29 Μαρτίου, θα συνέλθει η Γενική Συνέλευση των Δημάρχων της Αττικής, προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση.

Δείτε στο βίντεο όλη την παρέλαση στις Αχαρνές

Η παρέλαση των Λυκείων στις Αχαρνές

Η παρέλαση των Γυμνασίων στις Αχαρνές