Τελευταια Νεα
Φόρτωση...


 Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Αχαρνών ενημερώνει ότι κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα και λόγω περιορισμού των ημερών και ωρών λειτουργίας του ΧΥΤΑ Φυλής και του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών, θα υπάρχει μείωση των δρομολογίων αποκομιδής απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών. Για την αποφυγή συσσώρευσης απορριμμάτων γύρω από τους κάδους, παρακαλούνται οι πολίτες καθώς και οι υπεύθυνοι καταστημάτων-επιχειρήσεων:

  • Να εναποθέτουν τα απορρίμματα και τις ανακυκλώσιμες συσκευασίες (καλά συμπιεσμένες) εντός των πράσινων και μπλε κάδων αντίστοιχα,
  • Να φυλάσσουν τα απορρίμματα και τα ανακυκλώσιμα υλικά εντός της οικίας-επιχείρησής τους στην περίπτωση που οι κάδοι είναι γεμάτοι,
  • Να μην εναποθέτουν απορρίμματα και ανακυκλώσιμα υλικά εκτός των κάδων μηχανικής αποκομιδής.

Επίσης, λόγω συνεχιζόμενης αδυναμίας υποδοχής ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ στον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ παρακαλούνται οι πολίτες να μην εναποθέτουν ογκώδη απόβλητα στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας. Μετά την αποκατάσταση της βλάβης και την έναρξη της λειτουργίας του αρμόδιου τμήματος επεξεργασίας των ογκωδών αποβλήτων του ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ, η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας θα προβεί σε προγραμματισμό των εργασιών αποκομιδής ογκωδών με νεότερη ανακοίνωση.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και την συνεργασία σας για τη διασφάλιση της καθαριότητας και της δημόσιας υγείας τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.


 



 



 



 



Την Παρασκευή 26/4 από 10.30 κλιμάκιο στελεχών της ΝΑ Αχαρνών με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Κονταρακη Ανδρέα περιοδεύει στο κέντρο των Αχαρνών.Οσοι σύντροφοι ει διαθέσιμοι παρακαλουνται να είναι στο γραφείο της ΝΑ Αχαρνών Ι.Θηβαιου 2(Εμπορικό κέντρο Αχαρνών) στις 10.15.

Συνεννοηση τηλ 6972328305 Γιώργος Ροδακης