Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Δύο νέα οχήματα ενισχύουν τον στόλο του Δήμου Αχαρνών


 Ο Δήμος Αχαρνών ενισχύει τον στόλο του με δύο νέα οχήματατα οποία προστέθηκαν με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ενισχύοντας περαιτέρω τις υποδομές καθαριότητας και ανακύκλωσης της πόλης.

Συγκεκριμένα, ο δήμος εξοπλίστηκε με:
  • Ένα νέο απορριμματοφόρο, το οποίο διαθέτει γάντζο για υπόγειους κάδους χωρητικότητας 10 τόνων, ενισχύοντας την αποδοτική διαχείριση των απορριμμάτων.
  • Ένα φορτηγό με αρπάγη και γάντζο 12 κυβικών μέτρων, που θα διευκολύνει τη συλλογή και μεταφορά ογκωδών αντικειμένων και υλικών.
Στην παραλαβή των νέων οχημάτων παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκο Ξαγοράρη. Ο κ. Βρεττός ενημερώθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τις δυνατότητες των νέων αποκτημάτων και στις δηλώσεις του τόνισε την αξία της συνεχούς ανανέωσης και ενίσχυσης των δημοτικών υποδομών καθαριότητας με νέα σύγχρονα μέσα. Το αυτοτελές τμήμα στόλου με επικεφαλής τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Διαχείρισης Στόλου και Αναπληρωτής Δημάρχου στις καθ΄ ύλην αρμοδιότητες Γιώργο Γιαμαρέλο έχει ήδη επεξεργαστεί το πλάνο αξιοποίησης των νέων οχημάτων για την ένταξή τους στο καθημερινό πρόγραμμα.

«Δεν σταματάμε να εξοπλίζουμε τον Δήμο μας με σύγχρονα μέσα, δεν σταματάμε να δίνουμε καθημερινό αγώνα για μια όμορφη και καθαρή πόλη! Το έργο μας συνεχίζεται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αχαρνών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου