Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Έναρξη λειτουργίας Δημοτικής Ιματιοθήκης σε κτίριο στις Εργατικές Κατοικίες του Προφήτη Ηλία


Ο Δήμος Αχαρνών, με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων της τοπικής κοινωνίας, προχωρά στην ίδρυση και λειτουργία της Δημοτικής Κοινωνικής Ιματιοθήκης. Η νέα αυτή δομή, που θα λειτουργεί στις Εργατικές Κατοικίες του Προφήτη Ηλία στοχεύει στην παροχή δωρεάν ειδών ένδυσης, υπόδησης και άλλων χρηστικών αντικειμένων, ενισχύοντας έμπρακτα όσους έχουν ανάγκη.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτριος Κωφός και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών ενημερώνουν τους πολίτες για τη νέα αυτή πρωτοβουλία που θα αποτελέσει καταφύγιο για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της περιοχής. Μέσω της Δημοτικής Κοινωνικής Ιματιοθήκης, θα παρέχονται εντελώς δωρεάν είδη όπως:

  •     Ρούχα και παπούτσια για ενήλικες και παιδιά
  •     Σχολικά είδη, παιχνίδια και μικροαντικείμενα οικιακής χρήσης

Η Ιματιοθήκη θα δέχεται δωρεές καινούργιων ή μεταχειρισμένων ειδών, τα οποία θα πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και καθαρά. Οι δημότες, οι επιχειρήσεις και οι φορείς που επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να προσέρχονται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 14:00 στα εξής σημεία:

    Δημοτική Κοινωνική Ιματιοθήκη: Αχαρνέων Ιππέων και Μ. Βασιλείου, Εργατικές Κατοικίες Προφήτη Ηλία. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 2463543, 212 8098292
    Δημοτικό Κατάστημα Αχαρνών: Φιλαδελφείας 87 & Μπόσδα, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 213 2123125, 213 2123127

Με τη νέα αυτή δομή ο Δήμος Αχαρνών συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών υποστηρίζοντας ενεργά τις κοινωνικές ανάγκες και προάγοντας την έννοια της αλληλεγγύης.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου