Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Επανέναρξη των πετυχημένων ομάδων προσωπικής ανάπτυξης και γονέων από τον Δήμο Αχαρνών



Η Διεύθυνση Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Αχαρνών ανακοινώνει την επανέναρξη των πετυχημένων ομάδων προσωπικής ανάπτυξης και βελτίωσης, των ομάδων γονέων και των μαθημάτων ευτυχίας για παιδιά και εφήβους που θα λειτουργήσουν για άλλη μια χρονιά στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Αχαρνών με πρωτοβουλία της αρμόδιας Αντιδημάρχου,Χριστίνας Κατσανδρή.

Τα προγράμματα θα πραγματοποιούνται εβδομαδιαίως και είναι τα εξής:Ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης: Οι ομάδες αυτές έχουν ως στόχο τη βελτίωση της αυτογνωσίας, την ενίσχυση των κοινωνικών δεξιοτήτων, την ενδυνάμωση της συναισθηματικής νοημοσύνης και τη διαχείριση άγχους και καθημερινών προκλήσεων. Απευθύνονται σε άτομα που επιθυμούν να εξελιχθούν προσωπικά και επαγγελματικά μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών και την υποστήριξη από εξειδικευμένους συμβούλους.
Ομάδες Γονέων: Στις ομάδες αυτές, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες και να μάθουν τεχνικές διαπαιδαγώγησης και ψυχολογικής υποστήριξης για τα παιδιά τους. Στόχος είναι η ενδυνάμωση της σχέσης γονέα-παιδιού και η καλλιέργεια ενός περιβάλλοντος αγάπης και κατανόησης μέσα στην οικογένεια.

Μαθήματα Ευτυχίας για Παιδιά και Εφήβους: Στα μαθήματα αυτά, οι νέοι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πρακτικούς τρόπους για τη βελτίωση της ευτυχίας και της ευημερίας τους. Με τη βοήθεια ειδικών εκπαιδευτών, θα καλλιεργήσουν τη θετική σκέψη, την αυτοπεποίθηση και θα μάθουν τεχνικές διαχείρισης συναισθημάτων και δυσκολιών.

Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων: Η λέσχη προσφέρει ένα φιλόξενο περιβάλλον στους λάτρεις του βιβλίου, όπου μπορούν να ανταλλάσσουν απόψεις και να συμμετέχουν σε δημιουργικές συζητήσεις σχετικά με βιβλία της ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας.

Δευτέρα

18:00-19:30 (Ομάδα προσωπικής ανάπτυξης)

Τρίτη

10:30-12:00 (Ομάδα προσωπικής ανάπτυξης)

Απογευματινές ώρες (Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων)

Τετάρτη

16:00-17:30 (Ομάδα προσωπικής ανάπτυξης)

18:00-19:30 (Ομάδα γονέων)

19:30-21:00 (Ομάδα προσωπικής ανάπτυξης)

Πέμπτη

11:00-12:30 και 18:00-19:30 (Ομάδα προσωπικής ανάπτυξης)

Παρασκευή

Μαθήματα ευτυχίας

ΠΑΙΔΙΑ (4-6 ετών) - 17:00 έως 18:00

ΠΑΙΔΙΑ (7-12 ετών)-18:00 έως 19:00

ΕΦΗΒΟΙ (13-17 ετών)-19:00-20:00

Πληροφορίες και Εγγραφές: Οι δραστηριότητες θα πραγματοποιούνται στον φιλόξενο χώρο της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αχαρνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή επικοινωνώντας στο 2102476213

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου