Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συνεχίζονται για μια ακόμη χρονιά τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Δημοτικής Αστυνομίας



Συνεχίζονται για μια ακόμη χρονιά τα δύο εγκεκριμένα εκπαιδευτικά προγράμματα της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Αχαρνών στα σχολεία της περιοχής. Πρόκειται για τα προγράμματα «Κυκλοφοριακή Αγωγή και Οδική Ασφάλεια» όπως και «Οι φίλοι μας... Τα ζώα», το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Γραφείο Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες νηπιαγωγείου, δημοτικού και γυμνασίου, με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των παιδιών σε κρίσιμα ζητήματα κυκλοφορίας, οδικής ασφάλειας και ορθής συμπεριφοράς απέναντι στα ζώα συντροφιάς. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα για την καλλιέργεια κοινωνικής ευθύνης και ενσυναίσθησης από νεαρή ηλικία, συμβάλλοντας έτσι στην ασφάλεια και την ευημερία της κοινότητας.

Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αχαρνών παραμένει προσηλωμένη στην αποστολή της να διαπαιδαγωγεί τις νέες γενιές, προσφέροντας πολύτιμη γνώση σε θέματα οδικής συμπεριφοράς και φροντίδας των ζώων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τις μελλοντικές επισκέψεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Δημοτικής Αστυνομίας: 213 2072 472 (8:00 - 14:00), Δήμητρα Τσαούση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου