Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού εθελοντών πραγματοποιήθηκε η 57η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Αχαρνών


Ο Δήμος Αχαρνών σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων πραγματοποίησε με επιτυχία την 57η εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Η δράση οργανώθηκε σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου "Αμαλία Φλέμινγκ" και συγκέντρωσε 70 και πλέον εθελοντές από την τοπική κοινωνία.

Η συμμετοχή των συνδημοτών μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και του Συλλόγου Εργαζομένων, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά τα ισχυρά κοινωνικά τους αντανακλαστικά και την αφοσίωσή τους στο να προσφέρουν βοήθεια προς τον συνάνθρωπο.

Με τη συμμετοχή τους σε αυτή τη σημαντική δράση αλληλεγγύης, οι πολίτες των Αχαρνών επιβεβαίωσαν ότι λίγα λεπτά από τον χρόνο μας μπορούν να προσφέρουν ζωή σε εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Η αιμοδοσία είναι πράξη ύψιστης σημασίας για την υγεία και την ευημερία της κοινωνίας, και ο Δήμος Αχαρνών συνεχίζει να υποστηρίζει ενεργά τέτοιες πρωτοβουλίες.

Ο Δήμος Αχαρνών εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους όσοι συμμετείχαν και δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια για τη διοργάνωση αντίστοιχων δράσεων στο μέλλον. Με τη συλλογική προσφορά, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να χαρίσουμε ελπίδα και ζωή στους συνανθρώπους μας.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου