Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Με κατάνυξη και πλήθος πιστών ο εορτασμός του Μητροπολίτη Αθηναγόρα στην Ιερά Μονή της Ντάρδιζας


Με την συμμετοχή Μητροπολιτών, Αρχιερέων, πατέρων της Εκκλησίας, επισήμων και πλήθος πιστών τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός για την εορτή του σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Αθηναγόρα στην κατάμεστη Ιερά Μονή της Ντάρδιζας την παραμονή της γιορτής το απόγευμα της Τρίτης 23 Ιουλίου 2024, παρόντος του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού, του Αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Μπούρα, του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, της Αντιπεριφερειάρχου Ανατολικής Αττικής Βίκυς Καβαλάρη και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός που έδωσε εγκάρδιες ευχές στον Μητροπολίτη με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης ανάφερε τα εξής:

Παραμονή της εορτής του Αγίου Αθηναγόρα του Απολογητού και βρεθήκαμε στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου, στη Ντάρδιζα για να παρακολουθήσουμε τον Μέγα Πανηγυρικό, Αρχιερατικό Εσπερινό αλλά και να ευχηθούμε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως εις έτη πολλά για την ονομαστική του εορτή.

Μητροπολίτες, κληρικοί, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και πλήθος πιστών είχαμε την ευκαιρία να τιμήσουμε τον πνευματικό ποιμένα μας που με βαθιά πίστη στο Θεό, ταπεινότητα αλλά και προσήλωση στην Ορθόδοξη πίστη μας έχει επιδείξει ένα σπουδαίο αρχιερατικό, κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο και έχει αγκαλιάσει με μεγάλη αγάπη την πόλη μας.

Η προσφορά του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ.κ. Αθηναγόρα ήταν πάντα και συνεχίζει να είναι πολύτιμη και καθοριστική για τις Αχαρνές και είμαστε βαθιά ευγνώμονες που έχουμε πάντα την αρωγή, τη στήριξη αλλά και την ευλογία του. Όλοι οι δημότες τον ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε χρόνια πολλά με υγεία και δύναμη να συνεχίσει την τόσο σημαντική αποστολή του.

Σπύρος Βρεττός

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου