Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Στη συνάντηση της ΠΕΔΑ με τον Υπουργό Εσωτερικών ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός

 
Στη συνάντηση των δημάρχων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών παρέστη και συμμετείχε ενεργά ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔΑ, αναδεικνύοντας θέματα ζωτικής σημασίας για την πόλη.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το μέλλον της αυτοδιοίκησης, ο εκσυγχρονισμός και η ενίσχυσή της, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις ολοένα και αυξανόμενες προκλήσεις. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που απασχολούν τις πόλεις, όπως η υποστελέχωση των δήμων, η ανάγκη για οικονομική ενίσχυση και η εύρεση πόρων για υποδομές. Επιπλέον, συζητήθηκε η επίλυση λειτουργικών ζητημάτων που θα αναβαθμίσουν σημαντικά την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Η συζήτηση διεξήχθη σε ένα κλίμα ουσιαστικού και ειλικρινούς διαλόγου, με την παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Θεόδωρου Λιβάνιου,του Υφυπουργού Β. Σπανάκη και όλων των δημάρχων της Αττικής. Ο Δήμαρχος Αχαρνών, Σπύρος Βρεττός, συμμετείχε ενεργά, προβάλλοντας τα προβλήματα και τις ανάγκες της πόλης, επιλέγοντας την εξωστρέφεια και τη συνεργασία ως βασική κατεύθυνση για ένα καλύτερο αύριο.

Η συνάντηση αυτή αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης και του εκσυγχρονισμού της αυτοδιοίκησης, με στόχο την αποτελεσματικότερη διαχείριση των πόρων και την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου