Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Αχαρνών


 
Από τους Θρακομακεδόνες ξεκίνησε τη Δευτέρα 8 Απριλίου η υλοποίηση του προγράμματος καθαρισμού και αποψίλωσης κοινόχρηστων χώρων του Δήμου, ενόψει αντιπυρικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού από χόρτα, κλαδιά και σκουπίδια πραγματοποίησαν στους κοινόχρηστους χώρους και σε οικοδομικά τετράγωνα των Θρακομακεδόνων τα συνεργεία των διευθύνσεων Πρασίνου, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αχαρνών. Οι εργασίες ξεκίνησαν νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά και περιλαμβάνουν εργασίες υλοτομίας, αποκλάδωσης, αραίωσης της θαμνώδους βλάστησης και απομάκρυνσης όλων των ξερών δέντρων, των υπολειμμάτων, των απορριμμάτων και των εύφλεκτων υλικών. Η διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου, με εποπτεύοντα τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Στάθη Τοπαλίδη και με τη συνδρομή της διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και του αρμόδιου αντιδημάρχου Νίκου Ξαγοράρη σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία και τον αντιδήμαρχο Γιώργο Σιδηρόπουλο έχουν ξεκινήσει τις σχετικές εργασίες, που θα εκτελούνται επαναλαμβανόμενα καθ’ όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου και πάντα ανάλογα με τις προκύπτουσες ανάγκες, σε όλες τις γειτονιές του Δήμου.

«Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε αρωγούς και συμπαραστάτες όλους τους δημότες και τους φίλους της περιοχής μας. Προχωράμε δυναμικά, με στόχο να θωρακίσουμε ολόκληρη την πόλη των Αχαρνών και η Διεύθυνση Πρασίνου, η Υπηρεσία Καθαριότητας αλλά και η Πολιτική Προστασία δίνουν καθημερινά τη δική τους, μεγάλη μάχη για να τα καταφέρουμε», αναφέρει ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός ζητώντας από τους κατοίκους να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια καθαρίζοντας τα οικόπεδά τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου