Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Απηύδησαν Μητροπολίτης Αθηναγόρας και Δήμαρχος Αχαρνών για την κακοπιστία σε face Book και Ιστοσελίδες για το ζήτημα του Αγίου Βλασίου




 
Της Εύης Τριανταφύλλου 

Την αγανάκτηση τη δική του αλλά και του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού από τα σκαλιά του πληγωμένου από το σεισμό του 2019 Ναού του Αγίου Βλασίου εξέφρασε ο Μητροπολίτης κ.κ. Αθηναγόρας ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Πολιούχου της πόλης των Αχαρνών το πρωί της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2024.

“Απηυδήσαμε κι εγώ και ο Δήμαρχος από τις κυρίες και τους κυρίους του Face Book και των Ιστοσελίδων” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης ο οποίος εξέφρασε την βαθιά του δυσαρέσκεια, για τα κακεντρεχή σχόλια για το ζήτημα της αποκατάστασης του Ναού μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου στις 19 Ιουλίου του 2019, που τον κατέστησε ακατάλληλο για λειτουργία.

Ο κ.κ. Αθηναγόρας αναφέρθηκε αναλυτικά στις κινήσεις που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια, για τις χρονοβόρες διαδικασίες και για τις μεγάλες προσπάθειες από πλευράς Δήμου και Εκκλησίας για την αποκατάσταση του Ναού τονίζοντας χαρακτηριστικά “Δεν είμαστε αδιάφοροι και δεν κοιμόμαστε. Όμως δεν βρισκόμαστε στον Μεσαίωνα να κάνουμε ότι θέλουμε και οι διαδικασίες όπως και οι εργασίες πρέπει να γίνουν βάσει των νόμων”.
Ο ίδιος κατέληξε δίνοντας της διαβεβαίωση ότι ο Άγιος Βλάσης θα ανοίξει πάλι.

Ακολουθούν τα όσα είπε μέσα από δύο χαρακτηριστικά βίντεο

.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου