Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Συνάντηση εργασίας της Αντιπεριφερειάρχη Ανατ. Αττικής Βίκυς Καβαλλάρη με τον Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό


Τον Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό, υποδέχτηκε σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 στο γραφείο της, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη, η Αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής κ. Βίκυ Καβαλλάρη, στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων που πραγματοποιεί με όλους τους Δημάρχους της Ανατολικής Αττικής, με στόχο αφενός την άμεση ενημέρωση επί των θεμάτων που απασχολούν την κάθε περιοχή και αφετέρου την ταχύτερη εξεύρεση λύσεων και την από κοινού χάραξη στόχων.

Κατά τη συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη κ. Καβαλλάρη με τον Δήμαρχο Αχαρνών κ. Βρεττό, υπήρξε ταύτιση απόψεων στα ζητήματα πολιτικής προστασίας περί των ιδιαίτερων αναγκών του Δήμου, λόγω της μεγάλης του έκτασης και της γεωμορφολογίας του. Ειδικότερα, μεγάλη βαρύτητα δόθηκε στα αντιπλημμυρικά έργα, τους καθαρισμούς ρεμάτων, αλλά και τις παρεμβάσεις, οριοθετήσεις, διευθετήσεις που είναι κρίσιμο να γίνουν, (όπως είναι για παράδειγμα οι περιπτώσεις των ρεμάτων Αγ. Γεωργίου και Αγ. Παρασκευής). Περαιτέρω, συζητήθηκε η υλοποίηση νέων έργων υποδομών που θα εκσυγχρονίσουν την πόλη, όπως έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου, ανάπλασης παιδικών χαρών και εξωραϊσμού κοινόχρηστων χώρων, καθώς και βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Αχαρνών κ. Ιωάννης Νίκας, ο Αν. Διευθυντής Τεχνικών Έργων Ανατ. Αττικής κ. Γεώργιος Ψαρομιχαλάκης και ο Ειδικός Σύμβουλος του Δήμου Αχαρνών κ. Αθανάσιος Κατσιγιάννης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου