Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Πλήρως έτοιμος ο Δήμος Αχαρνών για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις


Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Αχαρνών για τις Πανελλήνιες εξετάσεις οι οποίες ξεκινούν την Πέμπτη 1η Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ και την Παρασκευή 2 Ιουνίου για τα ΓΕΛ. Το προηγούμενο διάστημα η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε οι σχολικές μονάδες που λειτουργούν ως εξεταστικά κέντρα να είναι πλήρως προετοιμασμένες.
Υπό τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού και μετά από συναντήσεις και συσκέψεις της προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Γεωργίας Ευθυμιάδου με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες, έχουν διευθετηθεί όλα τα ζητήματα που αφορούν την ομαλή διεξαγωγή τους.
Συγκεκριμένα, τα εξεταστικά κέντρα είναι πλήρως εξοπλισμένα για τη διεξαγωγή των εξετάσεων με αναλώσιμα και άλλα υλικά, ενώ τις ημέρες των εξετάσεων θα διανεμηθούν  νερά καθώς και αντισηπτικά μαντηλάκια.
Υπάρχει, επίσης, συνεργασία με τους προβλεπόμενους φορείς  για την παροχή οποιασδήποτε συνδρομής, εφόσον χρειαστεί.

Σημειώνεται ότι ως ώρα έναρξης των εξετάσεων ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. και η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου