Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Δήλωση Πάνου Σκουρολιάκου για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου


Δώσαμε μια δύσκολη εκλογική μάχη για την πολιτική αλλαγή στην κοινοβουλευτική Δημοκρατία μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν μαζί μας σε αυτό τον εκλογικό αγώνα, όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους για να γίνουμε οι φωνές τους σ’ ότι θεωρούν ότι θα είναι προς το συμφέρον της πατρίδας μας.

Σε αυτές τις εκλογές ο Ελληνικός λαός έδωσε στη ΝΔ μια μεγάλη νίκη, και, θέλω να είμαι ακριβής σε κάθε σημείο για το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών. Tην Κυριακή το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά αρνητικό για το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Είναι μια εκλογική ήττα με πολλά μηνύματα.

Ο λαός, επέλεξε να δώσει στο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ξανά το ρόλο της αντιπολίτευσης. Και θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ' όψιν αυτό το μήνυμα. Να ανασυγκροτηθούμε, να εργαστούμε αυτοκριτικά και συλλογικά ώστε να κάνουμε άμεσα όλες τις αλλαγές που χρειάζονται για να πείσουμε για τη στρατηγική και το πρόγραμμα μας τον κόσμο που πιστεύει στην προοδευτική διέξοδο της χώρας. Να δούμε και ποιοι εντός του κόμματος μας λειτούργησαν αρνητικά. Γιατί από αύριο κιόλας, μας περιμένουν νέοι αγώνες. Mια νέα, κρίσιμη για τη χώρα εκλογική μάχη.

Είμαστε υποχρεωμένοι να μην επιτρέψουμε την επιβολή ενός ηγεμονικού μοντέλου συστημικής διακυβέρνησης. Να συνεχίσουμε με τις ίδιες πολιτικές στοχεύσεις και με τις ίδιες κοινωνικές αναφορές να αγωνιζόμαστε για να γίνουν πράξη οι προσδοκίες των ανθρώπων της εργασίας για ένα καλύτερο αύριο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συμπολίτες μας που στήριξαν για άλλη μια φορά το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Ανατολική Αττική και όσους μέσα από την επιλογή τους αυτή στήριξαν και εμένα προσωπικά με τον σταυρό προτίμησης τους σε αυτές τις εκλογές.

Αλλά, θα ήθελα ξεχωριστά να ευχαριστήσω τους πολίτες της Ανατολικής Αττικής που μου έκαναν την τιμή να τους εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο τα τελευταία οκτώ χρόνια και βέβαια τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στους κοινούς μας αγώνες για ένα Κράτος δικαίου, για τις αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άμεσους συνεργάτες μου.

Θα συνεχίσω να είμαι παρών, με την ίδια συνέπεια και πολιτική ευθύνη στις νέες κοινωνικές μάχες για τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας στην Ανατολική Αττική.

Ο αγώνας για πρόοδο και κοινωνική Δικαιοσύνη συνεχίζεται!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου