Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

“Αξία” το όνομα της Παράταξης του Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου - Δείτε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για Δήμαρχος Αχαρνών

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Δημάρχου Αχαρνών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος.

Ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος, εξελέγη πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2010 και έκτοτε οι δημότες των Αχαρνών ανανέωσαν εμφατικά την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.

Είναι Χωροτάκτης - Πολεοδόμος Μηχανικός με MSc στην Περιβαλλοντική Διαχείριση. Εχει μακρά πείρα σε ζητήματα πολεοδομικού σχεδιασμού, αναπτυξιακών πολιτικών και προσέλκυσης επενδύσεων.

Με ενέργειές του μεταξύ άλλων, στην τελευταία του σύντομη παρουσία ως μέλος της διοίκησης του Δήμου Αχαρνών ολοκληρώθηκαν μελέτες και εξασφαλίστηκαν χρηματοδοτήσεις άνω των 20 εκ. ευρω για τη δημιουργία του Πάρκου Πόλης στη Λαθέα, της ανάπλασης των Λεωφόρων Δημοκρατίας και Φιλαδελφείας αλλά και τελευταία της Λεωφόρου Καραμανλή μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης.


Ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά και το όνομα της παράταξης «ΑΞΙΑ», με βίντεο στα social media συνοδευόμενο από την παρακάτω δήλωση:




Φίλες και φίλοι

Μεγάλωσα στις Αχαρνές, σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που με δίδαξε ότι τίποτα δεν μπορεί να μπαίνει πάνω από αρχές και αξίες. Αυτή την περιουσία, ούτε στιγμή μέχρι σήμερα δεν σκέφτηκα να την αλλοιώσω. Ακόμα και τώρα, που εκείνοι που με γαλούχησαν δεν είναι πλέον εδώ.

Πέρασαν ήδη 12 χρόνια που είμαι ενεργός στα κοινά της πόλης λόγω της δική σας εμπιστοσύνης. Έμαθα πολλά, χάρηκα, απογοητεύτηκα, γνώρισα ανθρώπους και συμπεριφορές κάθε είδους. Για ένα είμαι βέβαιος ότι νερό στο κρασί μου δεν έβαλα ποτέ σε αυτά που επιθυμούσα.

Από την πρώτη μέρα εμπλοκής μου με τα κοινά τη πόλης, οραματιζόμουν και υποστήριζα σταθερά μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές και παρεμβάσεις. Τέτοιες που θα μετέτρεπαν τον Δήμο Αχαρνών, σε μια πόλη που θα έδινε ΑΞΙΑ στη ζωή μας και στις ζωές των παιδιών μας.

Άκουσα πολλές δικαιολογίες για τους λόγους που τελικά μια διοίκηση φτάνει να γίνεται απλή διαχειρίστρια. Είδα να υπάρχουν λάθος προτεραιότητες ή καθόλου προτεραιότητες.

Πλέον, έπαιξαν καίριο ρόλο οι παροτρύνσεις πολλών συνδημοτών μας που συνδυάζονται με τη δική μου ισχυρή θέληση να υποστηρίξω αυτό το όραμα για τις Αχαρνές και τους Θρακομακεδόνες.

Χωρίς περικοπές, χωρίς παρεμβάσεις, θα μοιραστώ μαζί σας το επόμενο διάστημα έως τις εκλογές του Οκτωβρίου την πόλη που οραματίζομαι, ως Υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών.

Η πόλη μας έχει ΑΞΙΑ και σας προσκαλώ ΜΑΖΙ να τη δείξουμε σε όλους.

Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος

Χωροτάκτης – Πολεοδόμος Μηχανικός

Υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου