Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Περιοδεία του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού στα σχολεία πριν την έναρξη των μαθημάτων



Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός επισκέφτηκε την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου μαζί με τους συνεργάτες του, πάνω από δέκα σχολεία της πόλης μας και ενημερώθηκε για την άρτια εικόνα των κτιριακών εγκαταστάσεων συνομιλώντας με εκπαιδευτικούς και διευθυντές. Κατά την επίσκεψή του στις εκπαιδευτικές μονάδες ο Δήμαρχος διαπίστωσε ότι όλα είναι έτοιμα για την έναρξη των μαθημάτων ενώ οι σχολικές εγκαταστάσεις, χάρη στη μέριμνα των σχολικών επιτροπών του Δήμου Αχαρνών, πληρούν όλες της προδιαγραφές για την ασφάλεια των μαθητών και την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων.
Σημειώνεται ότι καθ΄όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού αναβαθμίστηκαν πολλές σχολικές μονάδες, πραγματοποιήθηκαν βαψίματα σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους καθώς και έργα συντήρησης των σχολικών αιθουσών και των προαυλίων.
Στις δηλώσεις του μετά την επίσκεψη στα σχολεία ο Δήμαρχος τόνισε τα εξής: «Είχα την ευκαιρία με τους συνεργάτες μου να επισκεφθούμε πάνω από δέκα σχολεία της πόλης μας. Γνωρίζω πολύ καλά τη δουλειά που γίνεται καθημερινά σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα, όμως σήμερα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί συνομίλησα με εκπαιδευτικούς και διευθυντές.Ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει πως τα σχολεία μας βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και περιμένουν να υποδεχτούν τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά. Η προσπάθεια που κάνουμε εδώ και τρία χρόνια αποδίδει καρπούς και αυτό μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου