Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Μ. Χριστοδουλακης για επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ανατολική Αττική: Αλήθεια, κατάλαβε σε ποια περιφέρεια του οργάνωσαν το σημερινό σόου;

Σφοδρή κριτική για την σημερινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ανατολική Αττική ασκεί σε δήλωση του το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και π. Γραμματεάς του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλακης. Κάνει λόγο για "πρόωρες διακοπές, αντί για πρόωρες εκλογές για τον κ. Μητσοτάκη. Γιατί μόνο ως τουριστική περιήγηση μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή ασφαλής και στεγανοποιημένη επίσκεψη του στην Ανατολική Αττική", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως υποστηρίζει "το σόου της περιήγησης του σε εργοτάξια δεν ρετουσάρει την πραγματικότητα. Η ανεργία δεν πέφτει με καμουφλάρισμα της εποχικής εργασίας. Οι αγορές της Ανατολικής Αττικής δεν ανθίζουν, όπως φαντάζεται ο Πρωθυπουργός. Οι υποδομές υστερούν, το αναγκαίο νοσοκομείο της Ανατολικής Αττικής παραμένει έρμαιο των τυχοδιωκτικών προεκλογικών τους πρακτικών, χωρίς καμία ουσιαστική δέσμευση".

Ολόκληρη η δηλωση του κ Χριστοδουλακη:

"Πρόωρες διακοπές αντί για πρόωρες εκλογές για τον κ. Μητσοτάκη. Γιατί μόνο ως τουριστική περιήγηση μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή ασφαλής και στεγανοποιημένη επίσκεψη του στην Ανατολική Αττική. 

Σαν να ήταν νεοεκλεγμένος Πρωθυπουργός, συγχέοντας το 2019 με το 2022, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι λείπει από την Ανατολική Αττική ένα masterplan. Αυτό με το οποίο ο ίδιος «ξέχασε» να ασχοληθεί 3 χρόνια τώρα, και θυμήθηκε λίγους μήνες πριν τις εκλογές. Το ίδιο, που απουσίαζε παντελώς και από τον κυβερνητικό σχεδιασμό της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Το σόου της περιήγησης του σε εργοτάξια δεν ρετουσάρει την πραγματικότητα. Η ανεργία δεν πέφτει με καμουφλάρισμα της εποχικής εργασίας. Οι αγορές της Ανατολικής Αττικής δεν ανθίζουν, όπως φαντάζεται ο Πρωθυπουργός. Εκεί στενάζουν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, οι μαγαζάτορες και οι επαγγελματίες της εστίασης, ακόμα και στο λιμάνι της Ραφήνας. που θα έπρεπε να σφύζει από ζωή. Οι υποδομές υστερούν, το αναγκαίο νοσοκομείο της Ανατολικής Αττικής παραμένει έρμαιο των τυχοδιωκτικών προεκλογικών τους πρακτικών, χωρίς καμία ουσιαστική δέσμευση.

Αλήθεια, ο κ. Μητσοτάκης κατάλαβε σε ποια περιφέρεια του οργάνωσαν το σημερινό σόου επιτελείς, Υπουργοί και τοπικοί βουλευτές του;

Η Ανατολική Αττική έχει αναρίθμητες δυνατότητες. Και ενώ θα μπορούσε, δεν αλλάζει προς το καλύτερο «για το καλό όλων», όπως είπατε κ. Πρωθυπουργέ, αλλά προς όφελος ολίγων και ημετέρων.

Οι συμπολίτες μας εκεί δεν αντέχουν άλλες «κούφιες» υποσχέσεις. Θέλουν σχέδιο, όραμα και λύσεις. Για αυτές, θα είμαστε δίπλα τους στην πράξη". 

 
Μανώλης Χριστοδουλάκης
Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου