Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού

 

Αγαπητοί συνδημότες μου, Χρόνια Πολλά.

Οι φετινές γιορτές βρίσκουν την πόλη μας πιο φωτεινή, πιο στολισμένη, πιο όμορφη. Μετά από δύο χρόνια προβλημάτων, θέλουμε να σταθούμε με αισιοδοξία και δύναμη απέναντι στις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας. Προσπαθήσαμε να δώσουμε στην πόλη μας μια άλλη εικόνα, που θα μας βοηθήσει να ξεχάσουμε για λίγο τα προβλήματά μας, να χαρούμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί.


Με μεγάλη μου χαρά τις προηγούμενες μέρες είδα την ανταπόκριση όλων των συνδημοτών μας. Διαπίστωσα τη δίψα για να δουν την πόλη μας πιο όμορφη, πιο φωτεινή και πιο φιλική. Που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από οποιαδήποτε άλλη πόλη. Έναν Δήμο όπως τον αγαπάμε και τον ονειρευόμαστε.

Φίλες και φίλοι,

Ας χαρούμε τα φετινά Χριστούγεννα με σύνεση και προσοχή, όπως έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε. Ας γιορτάσουμε με τις οικογένειές μας και τους φίλους μας. Ας δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις και ζεστές στιγμές με τους οικείους μας.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και χαρά σε κάθε σπιτικό. Η αγάπη και η αισιοδοξία ας είναι τα δώρα που θα μοιραστούμε όλοι μας.

Χρόνια πολλά, Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Δείτε και το video με τις ευχές του Δημάρχου Αχαρνών


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου