Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Θρήνος στην ενορία Αγίου Δημητρίου Αχαρνών - Έχασε την μάχη με τον κορονοϊό, ο πατήρ Κωνσταντίνος Πρίμπας!


 Του Γεωργίου Νιώρα

Δεν τα κατάφερε ο Πατήρ Κωνσταντίνος Πρίμπας, στην δύσκολη μάχη που έδινε με τον κορωνοϊό, νοσηλευόμενος τον τελευταίο μήνα. Χθες το πρωί, Παραμονή Χριστουγέννων, άφησε την τελευταία του πνοή, από ανακοπή καρδιάς, στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο της Αττικής.

Η είδηση του θανάτου του, προκάλεσε θλίψη στους κόλπους της Εκκλησίας, της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου – Αχαρνών και Πετρουπόλεως, αλλά και σε εκατοντάδες φίλους του πιστούς Χριστιανούς, αφού ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός. Όσοι τον γνώρισαν μιλούν για έναν ιερωμένο που προσέφερε αγάπη, συμπόνια και συμπαράσταση σε ανήμπορους συνανθρώπους μας. Ιερουργούσε για σαράντα και πλέον έτη στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στις Αχαρνές.

Με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου – Αχαρνών και Πετρουπόλεως και την συναίνεση των οικείων του, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την προσεχή Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10.00 π.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στις Αχαρνές, και στην συνέχεια η σωρός του θα μεταφερθεί στο χωριό Καμπιά – Φθιώτιδος, για την ταφή του, δίπλα στην πρεσβυτέρα του.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αιωνία του η μνήμη!













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου