Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Καθόλου τυχαίο! … Στηρίζουν ολόψυχα την πρωτοβουλία του Δήμου Αχαρνών για το Λόφο των 40 Μαρτύρων οι κάτοικοι του Προφήτη Ηλία



Με ενθουσιασμό, θερμά λόγια και έμπρακτη στήριξη καλωσόρισε η Εθελοντική Ομάδα Δράσης κατοίκων του Οικισμού Προφήτη Ηλία την Δεντροφύτευση του Λόφου των Σαράντα Μαρτύρων.

Φυσικά η χαρά τους δεν είναι τυχαία. Ο Ιστορικός Λόφος που βρίσκεται απέναντι από τον Οικισμό, εδώ και χρόνια υφίσταται ανηλεή περιβαλλοντική καταστροφή από εγκληματικά στοιχεία που “αγωνίζονται” καθημερινά να γκετοποιήσουν την περιοχή και να τη μετατρέψουν σε τόπο διακίνησης ναρκωτικών, με ότι αυτό συνεπάγεται για την πολυπληθή συνοικία.

Εμπρησμοί , κλοπές σε σπίτια, επιθέσεις σε ανυποψίαστους ηλικιωμένους πεζούς και όχι μόνο, στρατιές εξαρτημένων ατόμων, αποτελούν για τους κατοίκους όλης της περιοχής του Προφήτη Ηλία αλλά και συνοικιών της Λίμνης και του Ζεφυρίου, μια πολύ σκληρή καθημερινότητα…

Ιδού τι έγραψαν οι Εθελοντές που συμμετείχαν ενεργά στη δεντροφύτευση, στη σελίδα τους στο facebook.




Καλημέρα φίλες και φίλοι του Οικισμού μας!

Κάτι γίνεται στην γειτονιά μας!

Σήμερα Κυριακή 04/04 πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση στη περιοχή των Σαράντα Μαρτύρων (απέναντι από τον Οικισμό μας, επί τις Λιοσίων) από την Υπηρεσία Πρασίνου.

Ένας χώρος όπου με καλή θέληση και διάθεση μπορεί να γίνει πόλος έλξης κατοίκων και οικογενειών!

Ευχαριστούμε την υπηρεσία πρασίνου τους εργαζόμενους και τον αντιδήμαρχο κος.

Νίκος Ξαγοράρης . Συνεχίστε σε αυτούς τους ρυθμούς και με αυτή την διάθεση,και όλοι εμείς οι κάτοικοι θα είμαστε εκεί να στηρίξουμε κάθε πρωτοβουλία σας.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου