Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Έτοιμη η μελέτη της Πολιτιστικής Διαδρομής του Δήμου Αχαρνών



Την ολοκληρωμένη μελέτη της Πολιτιστικής Διαδρομής του Δήμου Αχαρνών "κρατά στα χέρια του" , μετά από πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις ετών,  ο Πολιτιστικός Φορέας για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου "Επισκήνιον" 

Σε ανοιχτή επικοινωνία με κάθε αρμόδιο φορέα η Πρόεδρος του "Επισκηνίου"  Μαρία Μίχα αναφέρει τα εξής: 

 Αγαπητοί φίλοι,

Πριν πέντε χρόνια όλοι οι πολιτιστικοί φορείς της πόλης μας και οι εκπρόσωποι όλων των δημοτικών παρατάξεων , ήταν παρόντες στην ανάθεση στον Καθηγητή Χωροταξίας και μετέπειτα υφυπουργού κ. Δημήτρη Οικονόμου, και στη μελετητική ομάδα του, την εκπόνηση μελέτης για την πολιτιστική διαδρομή των Αχαρνών με επίκεντρο το Αρχαίο μας Θέατρο,

Ζητήσαμε την αναστολή της προθεσμίας παράδοσής της μέχρι την ολοκλήρωση των απαλλοτριώσεων των ακινήτων για την αποκάλυψη του Θεάτρου.

Μετά λοιπόν την επίτευξη αυτού του στόχου, σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε ολοκληρωμένη αυτή τη μελέτη.

Τα μνημεία και λοιπά σημεία προορισμού της διαδρομής επιλέχθηκαν μετά από πρόταση της Εφορείας Αρχαιοτήτων και του Δήμου Αχαρνών, που είναι και οι αρμόδιοι φορείς για την υλοποίηση των προτάσεων αυτής της μελέτης.

Σας την αποστέλλουμε και περιμένουμε τα σχόλια σας πριν την τελική έγκρισή της.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την συνδρομή σας σε όλα τα στάδια της προσπάθειας μας για την ανάδειξη του Αρχαίου μας Θεάτρου,

Με εκτίμηση

Για το ΕΠΙΣΚΗΝΙΟΝ

Μαρία Μίχα

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου