Τελευταια Νεα
Φόρτωση...

Aντιδήμαρχος στη Νέα Φιλαδέλφεια ο γιος του συντοπίτη μας, πρώην Περιφερειάρχη, Γιάννη Λέκκα



Ένας ακόμα Μενιδιάτης τιμάει τον τόπο του αποσπώντας διακρίσεις εκτός του Μενιδίου. 
Πρόκειται για το συντοπίτη μας Θανάση (Θάνο) Λέκκα, γιο του πρώην Περιφερειάρχη Γιάννη Λέκκα, ο οποίος ορίστηκε, από το Δήμαρχο Γιάννη Βούρο, Αντιδήμαρχος Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας, με αρμοδιότητα την αναπτυξιακή πολιτική. 
Ο Θάνος Λέκκας χαρακτήρισε τιμητική την πρόταση του Δημάρχου και δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί για το καλό του Δήμου, μακριά από μικροπολιτικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες. “Τιμώντας τις αρχές και τις αξίες επάνω στις οποίες κινήθηκα τόσο προεκλογικά όσο και τον έναν χρόνο ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Βούρου, ώστε να προσφέρω και εγώ με τις δυνάμεις μου, αναλαμβάνοντας με αίσθημα ευθύνης ως Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακής Πολιτικής. Είναι υποχρέωση όλων μας να εργαστούμε ώστε επόμενη ημέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη για τη Ν. Φιλαδέλφεια και τη Ν. Χαλκηδόνα. Μακριά από μικροπολιτικές και μικροκομματικές σκοπιμότητες και τιμώντας την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου προχωράω μπροστά ώστε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο στην πόλη που αγαπάμε να ζούμε, για εμάς και τα παιδιά μας” τόνισε χαρακτηριστικά. 
Ο Θάνος Λέκκας είναι οικονομολόγος. Εργάζεται στην Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) ως Προϊστάμενος Γραφείου Διοίκησης και Δημοσίων Σχέσεων και υπεύθυνος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Αποτελεί στενό συνεργάτη του Προέδρου της ΕΕΤΑΑ (και πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων) Ηλία Γιάτσιου. Είναι παντρεμένος με την Έλενα Ζέρβα κι έχουν δύο παιδιά. 
Ακολουθούν φωτογραφίες του Θάνου Λέκκα με τον πατέρα του Γιάννη και τη μητέρα του Κατερίνα, με τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και με το Δήμαρχο Αχαρνών, Σπύρο Βρεττό.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου